"Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα"

από AllAboutARIS

Ο Τζέρελ ΜακΝίλ έδειξε΄στα δύο παιχνίδια στο τουρνουά της Δόξας Λευκάδας ότι θα είναι ο ηγέτης του ΑΡΗ, ο άνθρωπος που θα παίρνει την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα, έναν ρόλο που επιζητάει ο ίδιος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Ο Αμερικανός μίλησε για την νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, την δική του απόδαση, έκανε τον απολογισμό του ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του ΑΡΗ που βρέθηκαν στην Λευκάδα, κάτι που του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Αρχικά ο Τζέρελ ΜακΝίλ είπε για την νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών: “Είναι καλό για την ομάδα να έχει τέτοια παιχνίδια, ειδικά φιλικά που είναι γεμάτα ένταση, απέναντι σε μία καλή ομάδα που πάλεψε. Εϊναι καλός τέτοιος ανταγωνισμός για την προετοιμασία μας και πιστεύω ότι αντιδράσαμε σωστά” και συμπλήρωσε: “Επίσης είναι καλό που το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος γιατί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Όμως είχαμε μία δύσκολη βραδιά, δεν παίξαμε καλά σύμφωνα με την άποψη μου, σε άμυνα και επίθεση. Αλλά παραμείναμε ανταγωνιστοί και παλέψαμε ως το τέλος για την νίκη. Και μέσα στην χρονιά σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε και άλλες παρόμοιες καταστάσεις σε αγώνες”.

Αναφορικά με την δική του απόδοση είπε: “προσωπικά δεν θεωρώ ότι έπαιξα αρκετά καλά, έπρεπε να ευστοχήσω σε περισσότερο σουτ. Βέβαια αυτό που προσπάθησα και νιώθω καλά με τον εαυτό μου σε μία τέτοια βραδιά είναι ότι πάλεψα και με το σκορ κοντά, πήρα προσπάθειες και τα κατάφερα”.

Μιλώντς για τα θετικά και τα αρνητικά που είδε στο τουρνουά της Λευκάδας είπε: ” Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Επίσης πρέπει όλοι να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και τον τρόπο παιχνιδιού, είχαμε κάποιες απουσίες στην αρχή, ο Ντόμινικ Ουότερς έχασε προπονήσεις, ο Σπύρος (σ.σ.Μούρτος) μπήκε πριν λίγες μέρες και έτσι προσπαθούμε να τους βάλουμε μέσα και πάλι στο πλάνο, δοκιμάζουμε και δουλεύουμε σε διάφορους συνδυασμούς στο παρκέ. Πιστεύω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες”.

Τέλος ρωτήθηκε για την παρουσία του κόσμου του ΑΡΗ στην Λευκάδα, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη και αρχικά εξέφρασε την έκπληξη του και συμπλήρωσε: “Είμαι υπερήφανος για τους φιλάθλους μας, που ταξίδεψαν ως εδώ για να μας δουν. Ήταν εδώ με τις φανέλες του ΑΡΗ, φώναζαν. Για μένα ήταν μία πολύ ωραία στιγμή και δείχνει πόσο πολύ μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοι μας και εδώ αλλά και στην Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοι μας με αυτό τον τρόπο”.

Προτεινόμενα Άρθρα