Έδειξε… οικογένεια στα δύσκολα

από AllAboutARIS

Η έννοια "οικογένεια" που ακούγεται συχνά σε μία ομάδα, δεν φαίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο, στις νίκες ή τις ήττες και το πως τις διαχειρίζονται ή σε ένα δείπνο που θα πάνε όλοι μαζί. Φαίνεται και στις στιγμές έντασης μέσα σε έναν αγώνα και αυτό έγινε χθες…ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ
Συγκεκριμένα στο 32ο λεπτό υπήρξε το επεισόδιο ανάμεσα στον Τζέικ Κοέν και τον Γουντς του Απόλλωνα, με τον δεύτερο να έχει ξεκινήσει να προκαλεί αρκετά λεπτά νωρίτερα χωρίς κάποιο προφανή λόγο ή αιτία.

Σε μία φάση όπου ο Κοέν προσπάθησε να σκοράρει, ο Γουντς που έκανε ένα σκληρό φάουλ και τον πέταξε με δύναμη στο παρκέ. Η αντίδραση άμεση όχι μόνο από τους παίκτες που συμπλήρωναν την πεντάδα αλλά και από τον πάγκο που έτρεξαν προς το μέρος του Ισραηλινού για να δουν πρώτα αν είναι καλά και δεν έχει τραυματιστεί και δεύτερον να ηρεμήσουν τα πνεύματα βλέποντας τον Γουντς να είναι εριστικός παρά το σκληρό φάουλ που έκανε. Στα λίγα λεπτά της έντασης που επικράτησε οι παίκτες του ΑΡΗ προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, όπως και αυτοί του Απόλλωνα, ενώ αρχικά ο Ξανθόπουλος πήρε μακριά από την… εστία τον Κοέν και του μιλούσε για να τον ηρεμήσει, κάτι που έκαναν και άλλοι συμπαίκτες του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έδειξε ότι υπάρχει ήδη ένα δυνατό δέσιμο ανάμεσα στους παίκτες του ΑΡΗ, οι οποίοι έτρεξαν να προστατεύσουν ένα συμπαίκτη τους. Βέβαια ήταν φιλικό και ίσως γι’ αυτό η αντίδραση τους να ήταν εκτός από άμεσα και λίγο… παρατραβηγμένη μιας και απαγορεύεται να μπαίνουν τα άτομα του πάγκου μέσα στο παρκέ καθώς κινδυνεύουν με αποβολή στην διοάρκεια επίσημου αγώνα.
Για την ιστορία όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, λόγω της… φύσεως του αγώνα, οι δύο προπονητές Νίκου και Παπαχατζής αποφάσισαν να μην χρησιμοποιήσουν ξανά τους δύο αθλητες, μετά από συζήτηση με τους τρεις διαιτητές.

Προτεινόμενα Άρθρα