Διεθνής… ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Στροφή στην κοινοτική αγορά για τον ΑΡΗ και ενεργοποίηση του Ντίτερ Χένες τη συνδρομή του οποίου ζήτησε ο Κάλας.

Η λειψανδρία αξιόλογων παικτών από την ελληνική αγορά που να πληρούν τα αγωνιστικά κριτήρια που έχουν θέσει Καλαϊτζίδης και Τεννές, στρέφει αναγκαστικά τους κίτρινους στην κοινοτική αγορά ώστε από την μεγάλη αυτή δεξαμενή να καλύψουν τα πολλά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.  Αναφερόμαστε κυρίως στον δεύτερο επιθετικό πλάι στον Κόστλι που αναζητείται, στον βασικό τερματοφύλακα αλλά και σε πλάγιους επιθετικούς. Οι παίκτες αυτοί αναζητούνται κατά βάση στο εξωτερικό, εκτός αν βρεθεί κάτι αξιόλογο από Ελλάδα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ είναι ότι εκτός του οικονομικού που ανεβαίνει όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές εκτός Ελλάδας, οι κίτρινοι θα πρέπει να κάμψουν τις αντιρρήσεις τους να αγωνιστούν στη Football League. Για όλα αυτά η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο Αλεξ Κάλας προσωπικά έχουν ζητήσει την… βοήθεια του κοινού. Δηλαδή του συμβούλου του ομογενούς επιχειρηματία Ντίτερ Χένες που με το ειδικό βάρος του ονόματός του, τις γνωριμίες που διαθέτει και τις γνώσεις μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια.

Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες στα χέρια του γερμανού και των συνεργατών του έχουν ήδη φτάσει κάποια ονόματα παικτών που έχουν ξεχωρίσει από τις προτάσεις ατζέντηδων που έχουν Καλαϊτζίδης και Τεννές. Ο Χένες θα λειτουργήσει στην συγκεκριμένη φάση ως κράχτης αφού η παρουσία του στο πρότζεκτ παρέχει μια ασφάλεια στους παίκτες. Τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Χένες θα φανούν τις επόμενες μέρες. Απαραίτητη υποσημείωση; Ότι στη Football League οι ομάδες μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι πέντε ξένους και κοινοτικούς.

Προτεινόμενα Άρθρα