Αντίστροφη μέτρηση

από AllAboutARIS

Η υπόθεση της Κέρκυρας, οι επικυρώσεις, οι δηλώσεις συμμετοχής στη Γ και το νέο σενάριο για τους δευτεραθλητές. Στην Αθήνα σήμερα ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Την ελπίδα ότι από σήμερα που εκδικάζεται η υπόθεση της Κέρκυρας θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την οριστικοποίηση της συμμετοχής στη Football League, έχουν στον ΑΡΗ που βλέπουν την ανησυχία που υπάρχει όσο περνούν οι μέρες και δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο ώστε να τρέξουν και τα επόμενα ζητήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Που ποντάρουν την αισιοδοξία τους;  Σε αυτά που περιμένουν να γίνουν από σήμερα. Αρχικά εκπνέει η προθεσμία και εφόσον Νίκη Βόλου και ΟΦΗ δηλώσουν και επίσημα συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, το νομικό τμήμα του ΑΡΗ αμέσως θα καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ για αναπλήρωση των κενών που θα δημιουργηθούν προκειμένου η ομοσπονδία να υποχρεωθεί να εφαρμόσει τον ΚΑΠ όπως ισχυρίζεται ο Γιώργος Γκιρτζίκης και δημοσίως.
 
Ταυτόχρονα ο ΑΡΗΣ ευελπιστεί ότι με την έκδοση της απόφασης και για την Κέρκυρα το αργότερο ως την Δευτέρα η Σούπερ Λιγκ θα έχει επικυρώσει την βαθμολογία και άρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα ή λίγο μετά τον 15αυγουστο το αργότερο θα γνωρίζει ο ΑΡΗΣ αν θα ανέβουν οι δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής και αν θα γίνουν και πότε αγώνες κατάταξης και φυσικά και με ποια ρόστερ. Εσχάτως μάλιστα κυκλοφορεί και ένα ακόμη σενάριο. Εφόσον αποβληθεί η Κέρκυρα και προκύψουν τρία κενά στη Football League, δεν αποκλείεται να επικαλεστούν την παράγραφο για τις ειδικές συνθήκες στον ΚΑΠ και να δοθεί η δυνατότητα να ανέβουν και οι «4» δευτεραθλητές, δημιουργώντας ένα πρωτάθλημα με 21 ομάδες του χρόνου.

Για όλους αυτούς τους λόγους θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα για λογαριασμό του ΑΡΗ ο αντιπρόεδρος της Football League Κώστας Παπαδόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα