«Περιμένω την πρόταση του ΑΡΗ» (vids)

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι πλέον το μεγάλο θέμα για τον ΑΡΗ όσον αφορά την παραμονή του, με τον ίδιο να μιλάει στην κάμερα του AllAboutARIS.com και να τονίζει ότι περιμένει την πρόταση των «κιτρίνων».

Αρχικά ο άσος του ΑΡΗ αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα και την γεύση… που αφήνει η χρονιά λέγοντας: «Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτήν την ομάδα, μόνο καλά  λόγια μπορώ να πω για τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές. Έχουμε κάνει υπερπροσπάθεια, συνεχόμενα μικρά… θαύματα, θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα ένα σήμερα (σ.σ.χθες), για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας το Σάββατο. Δεν έγινε από τα δικά μας λάθη και από συγκυρίες άλλες πραγμάτων που δεν είναι τις αρμοδιότητας μου. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα, αυτό είναι αξιοσημείωτο και παλέψαμε με τα… θηρία γιατί είχαμε απουσίες και τραυματισμούς, ο Σίμτσακ τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Πάσαλιτς στο τελευταίο. Αν κάναμε και αυτό, ο κόσμος θα απορούσε μαζί μας. Ήμαστε ευχαριστημένοι, υπερήφανοι και συνεχίζουμε».

Για το πόσο επηρέασαν οι απουσίες την προσπάθεια στους «μικρούς» τελικούς είπε: «Ένας πλήρης ΑΡΗΣ έδειξε ότι δεν φοβάται καμία ομάδα στο πρωτάθλημα. Έτσι είναι ο αθλητισμός, έχει τις ατυχίες του. Όσοι ήμασταν, όσοι μείναμε παλεύαμε για το κάθε μέτρο για την κάθε μπάλα. Όμως ότι έχουμε καταφέρει, το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί».

Για την διαιτησία στον τέταρτο αγώνα τόνισε: «Για την διαιτησία τι να πω, ότι τα φάουλ ήταν 29-20, ότι στην τελευταία φάση γίνεται φάουλ στον Τσιάρα και δεν το δίνουν; Είναι μικρές λεπτομέρειες αλλά από την άλλη κάναμε κι εμείς πολλά χαζά λάθη στο τέλος, δώσαμε φάουλ που δεν ήταν, χάσαμε ριμπάουντ, κάναμε λάθος πάσες, δεν εκτελέσαμε σωστά την τελευταία επίθεση. Έτσι είναι ο αθλητισμός, νιώθεις αδικημένος αλλά πόσο μπορούμε να σταθούμε σε αυτό; Έχει τελειώσει η σεζόν, έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα».

 

Για το αν ένιωθε… κυνηγημένος με βάση την αντιμετώπιση που είχε ο ΑΡΗΣ υπογράμμισε: «Αν δούμε πως ξεκίνησε η σεζόν, με το παιχνίδι που διακόπηκε, ότι πήγαμε να φάμε τιμωρία με αγωνιστικές, το τι γίνονταν με την ΑΕΚ, το πώς μας συμπεριφέρθηκαν στην Ρόδο. Είναι πολλά. Ο ΑΡΗΣ όμως είναι μεγάλη ομάδα, παλεύαμε για να κερδίσουμε οποιοδήποτε ήταν στον δρόμο μας, κάποιες φορές χάναμε. Κάναμε πολύ μεγάλες νίκες αλλά και πολύ μεγάλες ήττες. Κρατάω μόνο τα θετικά και θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν κοντά στην ομάδα».

Για το πόσο καθοριστική ήταν η απουσία του κόσμου: «Στο Παλέ με κόσμο θα ήταν πολύ δύσκολα, μόνο ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός πέρασαν από εδώ. Και με τον Κολοσσό που χάσαμε ήταν κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας. Να πω και την αλήθεια στο σημερινό (σ.σ.χθεσινό) παιχνίδι δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε ο κόσμος στα τελευταία σφυρίγματα, ίσως μας τιμωρούσανε και μέχρι το 2016. Την νέα χρονιά θα έχουμε τον κόσμο από τον πρώτο αγώνα. Θέλω πάντως να ευχηθώ να σταματήσει η βία, η ρίψη αντικειμένων στον ελληνικό αθλητισμό για να υπάρχει υγεία, να βλέπουμε ωραίο μπάσκετ».

Για το δικό μου μέλλον στον ΑΡΗ: ««Περιμένω κάποια επίσημη πρόταση τις επόμενες εβδομάδες, το EuroCup είναι μία προοπτική που δελεάζει αρκετούς αθλητές. Ο ΑΡΗΣ είναι μία μεγάλη ομάδα, θα περιμένω, θα μιλήσω με την διοίκηση, θα αξιολογήσω και ορισμένες άλλες προτάσεις και θα δούμε. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο» και πρόσθεσε: «Θα δουλέψω όλο το καλοκαίρι, θα βελτιώσω τις αδυναμίες μου, να είμαι πιο έτοιμος την επόμενη χρονιά. Θέλω κι εγώ να εξελιχθώ σαν παίκτης, να βρίσκω χρόνο συμμετοχής και να παλεύω για το κάθε λεπτό που μου αναλογεί».

Για το χρόνο που θα χρειαστεί για να πάρει την απόφαση του είπε: «Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο. Έχω την υπομονή αλλά και την εμπειρία να διαχειριστώ όλες τις καταστάσεις, και μαζί με την οικογένεια μου και τον μάνατζερ μου να αποφασίσουμε πιο είναι το σωστό για μένα».

Προτεινόμενα Άρθρα