Το αφήνει ως έχει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καταστάλαξε ο τεχνικός του ΑΡΗ, όσον αφορά τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολη, η μία από τις τρεις μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν και ενώ όλα παραμένουν ανοικτά για την άνοδο.

Η εβδομάδα που σχεδόν έχει περάσει, ήταν ανασύνταξης κυρίως ψυχολογικά, αφού ήταν φυσιολογικό η νίκη του Πανσερραϊκού επί της Καβάλας να επηρεάσει την ομάδα. Πλέον όμως όλοι έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στην συνέχεια του απόλυτου των νικών και πρώτος και καλύτερος ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Με τις δοκιμές του μέσα στην εβδομάδα και κυρίως τις τελευταίες ημέρες, ο τεχνικός του ΑΡΗ επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στο σχήμα των τελευταίων αγωνιστικών και το οποίο τον άφησε αρκετά ικανοποιημένο στον αγώνα με τον Εβρο Σουφλίου. Ετσι εκτός απροόπτου, ο ΑΡΗΣ αύριο θα παραταχθεί με τους γνωστούς -πλέον-έντεκα. Δηλαδή τον Φυσέκη στο τέρμα και τους Γεωργιάδη, Σαμαρά, Γκόλια και Λιόνη στην άμυνα. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σανιά και Καλογέρης. Ο Ν’ Λουντούλου μαζί με τον Σουνά θα καλύψουν τις πτέρυγες και ο Πόι με τον Καπνίδη θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στο 4-4-2 που χρησιμοποιεί ο ΚαλαΪτζίδης. 

Προτεινόμενα Άρθρα