«Νίκη για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ αύριο στις 19:00 στην Μίκρα (Novasports-4), με τον Γιάννη Μέλκα να κάνει ντεμπούτο στην θέση του προπονητή των «κιτρίνων».

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πρόσφατα και αισιοδοξεί ότι το ντεμπούτο του μπορεί να συνδυαστεί με νίκη, σπάζοντας και μία αρνητική παράδοση κόντρα στον Έθνικό, κόντρα στον οποίο ο ΑΡΗΣ αγνοεί την νίκη εδώ και δύο χρόνια.
Μιλώντας για το παιχνίδι ο Γιάννης Μέλκας είπε: «Κάνουμε μία νέα αρχή. Δεν υποστηρίζω πως δεν υπάρχουν προβλήματα στο τμήμα, αλλά για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα σαν ομάδα πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Θέλουμε τη νίκη για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να απομακρυνθούμε τουλάχιστον από τις δύο τελευταίες θέσεις», και συμπλήρωσε: «Ο Εθνικός έχει αξιόλογη ομάδα με δυνατό σερβίς και δυνατή επίθεση. Αν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα δύο βασικά ατού του θα μπορέσουμε να τον πιέσουμε. Ο αγώνας θα κριθεί στο μπλοκ άμυνα και περιμένω να είναι αμφίρροπος. Παίζουμε και στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».
Επίσης γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει να κάνει ντεμπούτο και ο Μίκαελ Καμίνσκι, με το θέμα του δελτίου του να ξεκαθαρίζει αύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα