Συνάντηση Μπακούρα-Χολέβα

από AllAboutARIS

«Παρακολουθώ κάθε μέρα όλα τα δρώμενα στον ΑΡΗ και κάθε μέρα που ζω, ζω για τον ΑΡΗ», σημείωσε ο κ.Χολέβας στον Λεωνίδα Μπακούρα.

Με αφορμή την υπόσχεση που υπήρχε για την παράδοση αναμνηστικών δώρων για την επέτειο των 100 χρόνων της ομάδας, ο κ. Λεωνίδας Μπακούρας με τον παλαιότερο εν ζωή πρόεδρο του ΑΡΗ κ. Ιωάννη Χολέβα ετών 91.

Ο κ. Χολέβας, με καταγωγή από την Λάρισα και γόνος  ιδιοκτήτη τράπεζας , διετέλεσε γενικός γραμματείας και πρόεδρος του ΑΡΗ την περίοδο 1955-1962. Πριν την έλευση στην οικία του, αστυνομικοί από γειτονική Πρεσβεία πετρελαϊκής χώρας συνόδευσαν  τον κ. Μπακούρα  επειδή γνώριζαν και εκτιμούσαν  τον κ. Χολέβα.

Ο Γηραιότερος  πρόεδρος του ΑΡΗ με ευγένεια δεν σταμάτησε να αναζητά πληροφορίες για την πορεία της ομάδας. «Παρακολουθώ κάθε μέρα όλα τα δρώμενα στον ΑΡΗ και κάθε μέρα που ζω, ζω για τον ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ όλα αυτά τα χρόνια είχε μεγάλη αρρώστια και θεωρώ ότι με την έλευση του ο κ. Κάλας και των συνεργατών του  θα επανέρθει η   οργάνωση και η χαμένη αξιοπρέπεια που πρέπει να έχει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα», ήταν μερικά από τα όσα είπε στον κ.Μπακούρα

Σε πρόσκληση μάλιστα που του έγινε να παρευρεθεί στις αρχές Φεβρουαρίου με την έλευση  του κ. Κάλας στη Θεσσαλονίκη με πληρωμένα όλα τα έξοδα, ο κ. Χολέβας αρνήθηκε ευγενικά δηλώνοντας ότι  αν το επιτρέπει η υγεία του θα έρθει ευχαρίστως αλλά  δεν θα επιβαρύνει ποτέ τον ΑΡΗ, δείχνοντας άλλη πάστα Αρειανού.

Ως οικονομολόγος συνέστησε προσοχή σε δύο πράγματα, τόσο στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης όσο και στην δημιουργία της Νέας Εταιρείας. Όσον αφορά το αγωνιστικό θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου η επάνοδος της ομάδος στην κατηγορία που πρέπει να ανήκει. Θεωρεί ότι η έλευση του κ. Κάλας αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι μια μεγάλη ευκαιρία  διότι  θα βοηθήσει πραγματικά την ομάδα. Θα καλύψει την απαιτούμενη χρηματοδότηση για την εκκαθάριση, τη δημιουργία νέας ΠΑΕ.

Με νοσταλγία και αναφορές  στις ένδοξες στιγμές που πέρασαν αλλά και με την πεποίθηση  και βεβαιότητα  από πλευράς του κ. Χολέβα, ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για τον ΑΡΗ, κύλησε η πραγματικά ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Προτεινόμενα Άρθρα