"Πήραμε τις εγγυήσεις που θέλαμε"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη με το παρελθόν"

Σίγουρος για την επιλογή να δοθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Αλεξ Κάλας εμφανίστηκε ο Χρήστος Ταουξίδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της χτεσινής πολύωρης συνάντησης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε στο AllAboutARIS και τόνισε πως δόθηκαν οι εγγυήσεις που ζητήθηκαν, τονίζοντας πως δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη με το παρελθόν.

Για το αποτέλεσμα της χτεσινής συνάντησης: Ηταν μία δύσκολη βραδιά για εμάς, αλλά όλοι οι φορείς βγήκαν ενωμένοι από τη συνάντηση που κάναμε. Τα βάλαμε όλα κάτω και τα συγκρίναμε δημοκρατικά. Πήραμε τις εγγυήσεις που θέλαμε και έτσι δώσαμε την ομάδα στον κ. Κάλας”.

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στα γραφεία της ομάδας: “Επαιξε γιατί ήρθε να μας κάνει κάποιες διευκρινήσεις που θέλαμε”.

Για το αν οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα: “Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα λυθούν με τον καιρό. Θα πάρουμε και άλλες εγγυήσεις”.

Για την υπογραφή κάποιου μνημονίου ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και Αλεξ Κάλας: “Αυτό εννοείται. Δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη με το παρελθόν”.

Προτεινόμενα Άρθρα