"Κλείνει" ο Χιντασέλι

από AllAboutARIS

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκεται ο ΑΡΗΣ. Οι κίτρινοι αναμένεται σήμερα εκτός απροόπτου να υπογράψουν με τον Αλέξανδρο Χιντασέλι για τον οποίο σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες το AllAboutARIS

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκεται ο ΑΡΗΣ. Οι κίτρινοι αναμένεται σήμερα εκτός απροόπτου να υπογράψουν με τον Αλέξανδρο Χιντασέλι για τον οποίο σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες το AllAboutARIS (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=43133 )

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου 1994, έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Δόξα  Δράμας και αποτέλεσε έναν από τους νεαρούς που προώθησε ο Μάκης Κατσαβάκης κατά την παρουσία του στους «Μαυραετούς».
 Σε ηλικία 12 χρονών το 2006 αγωνιζόταν με τις Ελπίδες Δράμας μέχρι το 2010 που άρχισε να αγωνίζεται για ένα χρόνο στον Πλατανιά Δράμας. Το 2011 επέστρεψε στην Δόξα Δράμας ενώ τον Μάιο του 2012 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο για 3 χρόνια. Αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ, ενώ αρκετές φορές χρησιμοποιείται και στο άλλο άκρο της επίθεσης. Διακρίνεται για την ταχύτητά του και το μεγάλο του προσόν είναι στις προσωπικές μονομαχίες.

O παίκτης αφού περάσει σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετασεις θα υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό του με τον Άρη για τον επόμενο χρόνο

Προτεινόμενα Άρθρα