Κάλεσμα από τον SUPER 3 Κω

από AllAboutARIS

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ από τη μακρινή Κω.

Ο SUPER 3 Κω καλεί τον κόσμο του ΑΡΗ να δώσει δυναμικό παρών στα δικαστήρια τη Δευτέρα και στέλνει πολλά μηνύματα.

Η ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Αδέλφια Αρειανοί

Οι τραγικές στιγμές που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας είναι κωμικοτραγικές και εξευτελιστικές και όλα αυτά χάρη στο χειρότερα παράγοντα-οδοντίατρο-δικομανή-ροφό, που θα ακόμα μία φορά επιβεβαιώνει πως είναι ο ‘καρκίνος’ της ομάδας εδώ και 10 χρόνια και ο κύριος υπαίτιος γα την παράνοια που ζούμε.

Κόντρα σε όλη την οικογένεια του ΑΡΗ, που πήρε την απόφαση να υποστεί το μαρτύριο της Γ’ Εθνικής για να ξεκινήσει ξανά και να σταθεί πάλι όρθιος και περήφανος, με τον αγαπημένο του τρόπο, δικαστήριο, τρύπωσε ξανά και μπαίνει εμπόδιο στη νέα προσπάθεια ε σκοπό να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέρονται και έχει από πίσω πέντε χαρτζιλικωμένα τσουτσέκια και πέντε φούσκες, θέλοντας να βάλει ταφόπλακα στα όνειρά μας.

Όποιος τον στηρίξει, προπονητές, παίκτες, χορηγοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, όποιος του πει έστω και καλημέρα, θα μας βρει απέναντί του και θα θεωρείται εχθρός του συλλόγου και του τεράστιου κόσμου του.

Η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό μας βρίσκεται στο σπίτι μας, στο γήπεδο Χαριλάου. Μαζί με τα αδέλφια μας, που βρίσκονται εκεί και παλεύουν για το άλλο μας μισό. Για να μην έχουμε άλλα… απαιτούμε να αποκατασταθεί η ανομία τη Δευτέρα στο δικαστήριο και καλούμε όλο το λαό του ΑΡΗ να παρευρεθεί εκεί και όπου αλλού πρέπει, μέχρι να κερδίσουμε τον πόλεμο με τα απόβλητα του συλλόγου.

Σε διαφορετική περίπτωση το ραντεβού θα δοθεί στην Εκθεση κει εκεί θα είμαστε χιλιάδες… και θα σας καταπιούμε. Το νου σας. Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι απέναντί μας.

ΥΓ1: ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ’ ΑΓΑΠΑΩ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ
ΥΓ2: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗΣ
ΥΓ3: ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

ΑΡΗΣ ΘΕΟΣ, SUPER 3 ΚΩΣ
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3».

Προτεινόμενα Άρθρα