«Οχι ΑΡΗ τραβεστί»

από AllAboutARIS

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο SUPER 3 στην έκτακτη ραδιοφωνική του εκπομπή για το θέμα του ΑΦΜ, που αναμοχλεύτηκε σήμερα με αφορμή δηλώσεις παραγόντων του Εθνικού Γαζώρου.

«Οχι ΑΡΗ τραβεστί» φώναξαν για μία ακόμα φορά οι εκπρόσωποι του SUPER 3 μέσω της έκτακτης ραδιοφωνικής του εκπομπής στον «Αρένα». Η αναμόχλευση του θέματος μέσω δηλώσεων από ανθρώπους του Εθνικού Γαζώρου δεν είναι τυχαία, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του συνδέσμου, που κατηγόρησαν ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΜΑ ότι προσπαθούν να πλασάρουν ως μοναδική λύση το ΑΦΜ.

Αναρωτήθηκαν επίσης πολλές φορές για ποιο λόγο δεν ζητά ο Ερασιτέχνης παράταση στις ημερομηνίες για τη Γ’ Εθνική, όχι ντε και καλά για να παίξει εκεί αλλά ακόμα ακόμα να το χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης στις όποιες διαπραγματεύσεις κάνει με τους πιστωτές.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ κατέκριναν τις διοικήσεις όλων των φορέων του συλλόγου, κατηγορώντας τους ότι βγάζει ο σύλλογος προς τα έξω μία εικόνα που θυμίζει «σκορποχώρι, τσίρκο, ο οποίο δεν μπορεί καμία Πολιτεία να πάρει στα σοβαρά».

Εξέφρασαν επίσης τη βεβαιότητα ότι λόγω Δεκαπενταύγουστου αυτή την εβδομάδα δεν θα κουνηθεί φύλλο και κάλεσαν όλο το λαό της ομάδας να δραστηριοποιηθεί από Δευτέρα «γιατί ο ΑΡΗΣ διαλύεται».

Προτεινόμενα Άρθρα