"Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την άνοδο"

από AllAboutARIS

"Φέτος, δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών"

Ενα από τα νέα πρόσωπα στην χτεσινή πρώτη προπόνηση του ΑΡΗ ήταν ο Μίλτος Λιώνης, αποτελώντας το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο 24χρονος μπακ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, μιλώντας για την “πρώτη” στο Δασυγένειο, όπως και για την δύσκολη φετινή χρονιά των “κίτρινων”.

Αναλυτικά: 

Για την χτεσινή πρώτη προπόνηση: “Σίγουρα προσωπικά περίμενα κόσμο. Κάθε αρχή όμως και δύσκολη. Υπάρχουν και αυτά”.

Για τον μικρό αριθμό παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ μέχρι στιγμής: “Δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Εχουμε χρόνο μπροστά μας. Μέχρι να φύγουμε για το Πράβετς πιστεύω πως θα ενισχυθούμε”.

Για την μεταπήδηση του από τον Απόλλωνα στον ΑΡΗ: “Το κίνητρο και η προοπτική να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση, είναι μεγάλο. Μόλις μία τέτοια ομάδα σου κάνει πρόταση, ξέρεις ότι πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο απ` ότι έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από την άνοδ.

Για την περσινή του σεζόν στον Απόλλωνα και τον τραυματισμό του: “Εχασα το 1,/3 της χρονιάς, έκανα κάποια παιχνίδια και θεωρώ ότι είμαι πάλι σε καλή κατάσταση”.

Για τη θέση που αγωνίζεται: “Εχω συνηθίσει να παίζω όλη την αριστερή πλευρά, είτε ως μπακ είτε ως χαφ”.
Για την πρώτη του επαφή με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και την χτεσινή προπόνηση, η οποία έχει σε υψηλούς ρυθμούς: “Ο κ. Καλαϊτζίδης προσπαθεί να μας βάλει στο κλίμα ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την άνοδο. Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο πιεστική η χτεσινή προπόνηση

Για την γνωριμία του με τον Νίκο Ψυχογιό: “Με τον Νίκο ήμασταν στην Κ-20 του Ηρακλή, ανεβήκαμε μαζί και μετά ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του”

Για το νέο πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό: “Οντως το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Καταλαβαίνουμε και εμείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών, έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα”.

Προτεινόμενα Άρθρα