“Να μικρύνουμε την απόσταση από την εξέδρα”

από AllAboutARIS

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο “Αλεξάνδρειο”

Χαρούμενος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΡΗ, αλλά και αποφασισμένος να πετύχει στη νέα του ομάδα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης.

“Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα που θα ξανασυνεργαστώ μετά από τέσσερα χρόνια από ένα άλλο πόστο με τον ΑΡΗ. Γνωρίζω τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς, γνωρίζω πολλά πρόσωπα της ομάδας και την ποιότητα τους. Ολα αυτά με κάνουν αισιόδοξο ότι μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί τους κοινούς στόχους που έχουμε θέσει με τη διοίκηση”, είπε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας:

“Σε όλα αυτά πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει το στοιχείο που κάνει και τη διαφορά στον ΑΡΗ. Ο κόσμος του. Πέρα από τους δύο αιώνιους, οι υπόλοιπες ομάδες επί της ουσίας έχουν μικρές διαφορές. Σκοπός δικός μου και των συμπαικτών μου -γιατί έτσι θεωρώ τη σχέση μου με τη διοίκηση και τους παίκτες- είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μικρύνουν την απόσταση μας από την εξέδρα”.

Οσον αφορά τη δυσκολία της αποστολής που αναλαμβάνει και το όραμα του: “Γνωρίζω ότι είναι δύσκολη, ενώ έχω διάθεση και όρεξη να αγωνιστώ. Θέλω να πάμε βήμα-βήμα και να χτίσουμε μια καλή ομάδα σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία της ομάδας, θα προσπαθήσω ήρεμα με τους συνεργάτες μου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σχετικά με το όραμα μου, προτιμώ να κρατήσω μερικά πράγματα για τον εαυτό μου”

Τέλος, σχετικά με αν το προηγούμενο του πέρασμα από τον ΑΡΗ θα του κάνει το έργο πιο εύκολο: “Εχω αίσθηση τι γίνεται στην ομάδα, γνωρίζω τα δεδομένα της πόλης και πρόσωπα της ομάδας. Ισως όλα αυτά με βοηθούν ώστε να είμαι πιο έτοιμος για την αποστολή μου”.

Προτεινόμενα Άρθρα