Έχει κίνητρο, μπορεί να βοηθήσει

από AllAboutARIS

Ο Μίλτος Λιόνης αποκτήθηκε για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας μαζί με έναν ακόμη παίκτη που θα αποκτηθεί τις επόμενες μέρες.

Η πρώτη μεταγραφή του ΑΡΗ σαφώς και δεν ήταν αυτή που θα εντυπωσίαζε τον ΑΡΗ. Ο Μίλτος Λιόνης είναι άγνωστος στον περισσότερο κόσμο της ομάδας και αυτό διότι δεν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο (Superleague).

Έχει ξεκινήσει από τον Ηρακλή και εκείνο το διάστημα δοκιμάστηκε απ’ το Αννόβερο. Έμεινε για δυόμισι βδομάδες στη Γερμανία με τους ανθρώπους της ομάδας να λένε στον παίκτη πως αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή θα τον αποκτήσουν. Εκείνο το διάστημα όμως γινόταν χαμός στους «κυανόλευκους». Ήταν έκρυθμη η κατάσταση και όλα βρισκόταν στον αέρα.

Τελικά πήγε στην Ρόδο δανεικός και εν συνεχεία αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου και αποτελούσε ένα από τα βασικά του στελέχη. Ήταν ουσιαστικά ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας. Αν και ξεκίνησε την καριέρα του ως πλάγιο χαφ τελικά αποδείχθηκε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα ως ακραίο μπακ.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τον παρακολουθεί εδώ και δύο χρόνια και έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα γι’ αυτόν. Αυτός τον πρότεινε στη διοίκηση και έτσι αποκτήθηκε. Ο 24χρονος μπακ έχει μεγάλο κίνητρο. Με το που του έγινε η πρόταση δεν σκέφτηκε τίποτε άλλο απ’ το να την δεχθεί και περιμένει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Έχει όρεξη για δουλειά και πίστη στις ικανότητές του. Δεν φοβάται τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει και θεωρεί πως θα δικαιώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν. Άλλωστε πρέπει να τονιστεί πως πρόκειται για μια κίνηση χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο.  Από τον Λιόνη ο ΑΡΗΣ μόνο να κερδίσει μπορεί…

Προτεινόμενα Άρθρα