«Η FIBA, ο Πρίφτης και η προσφορά του Πλιάκη»

από AllAboutARIS

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ τόνισε την καθοριστική συμβολή του Θανάση Πλιάκη στο θέμα της FIBA, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις επαφές που υπάρχουν με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Χρήστος Γαλιλαίας μίλησε για την υπόθεση της FIBA, το «φλερτ» με τον Δημήτρη Πρίφτη και τη συμβολή του Θανάση Πλιάκη στον AΡΗ, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια εξυγίανσης που κάνει η ομάδα. Το μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» είπε:

Για τη FIBA: «Πρόθεσή μας ήταν να τελειώσουμε με τις πέντε από τις έξι περιπτώσεις. Από μόνη της η FIBA έστειλε επιστολή και μας είπε ‘λύστε τις πέντε περιπτώσεις και θα δούμε την τελευταία προβληματική (Μάιλς). Αν δεν ήταν ο κ. Πλιάκης κανένα απαγορευτικό δεν θα περιμέναμε να αρθεί. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ σε ποσά αλλά κρατήστε αυτό που είπα».

Για το θέμα προπονητή: «Υπάρχει επαφή με τον Δημήτρη Πρίφτη, χωρίς όμως να είναι ακόμα κάτι οριστικό».

Για τον Βεζένκοφ: «Μέχρι τις 31 Ιουλίου έχει προθεσμία να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης και αν βρει ομάδα να αποχωρήσει. Από την 1η Αυγούστου τον πρώτο λόγο έχει ο ΑΡΗ».

Για την επιστροφή Γκάλη, την «ανοιχτή πόρτα» Γιαννάκη και το διαρκείας Σούμποτιτς: «Είναι πολύ ευχάριστο, απλά τα όνειρα όλων των Αρειανών, που μοιραζόμαστε κι εμείς περνάνε μέσα από την οικονομική εξυγίανση. Τίποτα δεν μπορεί να λυθεί αν δεν υπάρχουν υγιείς βάσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα