Από Βεζένκοφ και Μποχωρίδη σε Πουλιανίτη, Μήτογλου…

από AllAboutARIS

Οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ διαδέχονται η μία την άλλη με… γοργούς ρυθμούς.

Τα προηγούμενα χρόνια με ηγέτες τους Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη η ομάδα των εφήβων του ΑΡΗ πανηγύριζε τον έναν τίτλο πίσω από τον άλλο σε Θεσσαλονίκη και συνολικά στην Ελλάδα.

Οι δύο προαναφερόμενοι μπήκαν στα… βαθιά από πέρυσι και αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πήραν τις ευκαιρίες τους και πλέον αποτελούν βασικά… γρανάζια της πρώτης ομάδας.

Τον δρόμο του Βεζένκοφ και του Μποχωρίδη αν συνεχίσουν τη σωστή δουλειά και αν παραμείνουν ταπεινοί, θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμη νεαροί παίκτες του ΑΡΗ. Το ταλέντο πλούσιο, η δουλειά εξαιρετική από τους προπονητές, η φιλοσοφία η ίδια.

Χθες, αν και όλοι έκαναν σωστά την δουλειά τους αυτοί που έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο Πουλιανίτης και ο Μήτογλου. Σήκωσαν το επιθετικό βάρος μαζί και με τον Φλιώνη και πανηγύρισαν έναν σημαντικό τίτλο. Ο ΑΡΗΣ ξέρει τι έχει στην διάθεσή του και με τα δεδομένα που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να πάρει ότι καλύτερο μπορεί βοηθώντας παράλληλα και τα νεαρά παιδιά.

Προτεινόμενα Άρθρα