"Κάναμε το πρώτο βήμα"

από AllAboutARIS

"Μηδενίσαμε το κοντέρ και ξεκινήσαμε πάλι όλοι μαζί"

Λίγες ώρες μετά την πρώτη νίκη του ΑΡΗ στη διαδικασία των πλέι άουτ, ο Σπύρος Φίνος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, μιλώντας για το χτεσινό αποτέλεσμα και γενινά την επιστροφή του στην ομάδα

Αναλυτικά: 

Για τη νίκη επί της Νίκης Αιγινίου: “Το σημαντικό είναι ότι έγινε το πρώτο βήμα. Ήμουν έτοιμο να φύγω για τα Χανιά για να δω τον γιο μου, αλλά τελικά έμεινα και ανέλαβα την ομάδα.

Τις 2,5 μέρες που ήμασταν μαζί προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη των προηγούμενων αγώνων. Μηδενίσαμε το κοντέρ και ξεκινήσαμε πάλι μαζί”.

Για το πως εξηγεί το σερί των εννιά ηττών: “Δεν μπορούσα να μην παρακολουθώ την ομάδα. Το άθλημα είναι πολύ δύσκολο και τακτικό. Πρέπει να τους δώσει κάποια πράγματα και να τους τα ζητάς μέσα στο γήπεδο. Χτες έδωσαν κάτι παραπάνω από το 100%. Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Μαθηματικά δεν είμαστε σωμένοι”.

Για το πως διαμορφώνεται η κατάσταση, μετά τη νίκη της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟ: “Η ΠΑΟ είχε μια πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο. Η Παναχαϊκή όμως είναι μια σκληρή έδρα. Τώρα όλα παίζονται στο Αιγίνιο-Παναχαϊκή. Εμείς με δύο νίκες σωζόμαστε μαθηματικά, αλλά στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι”.

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος: “Η αλήθεια είναι ότι δεν γυρίζω πίσω. Σίγουρα δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα, αλλά δεν μάλωσα με κανέναν και δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα στον ΑΡΗ. Ξέρω τα παιδιά και μέσα σε 2,5 μέρες βρήκαμε τον ρυθμό που θέλαμε”.

Για την πρόταση αύξησης των ομάδων της Volleyleague: “Θα επέμενα να γίνει ακόμα και από φέτος. Με 14 ομάδες και κυρίως από την περιφέρεια, το πρωτάθλημα θα γίνει πολύ πιο όμορφο”.

Προτεινόμενα Άρθρα