"Δύσκολη η κατάσταση, αλλά αναστρέψιμη"

από AllAboutARIS

"Ο κόσμος θα επιλέξει τι θέλει"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Βασίλης Φουρλίγκας, αναφερόμενος στα πλάνα του Φορέα για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Αναλυτικά: 

Για τις ενέργειες της ΚΜΑ: “Προσπαθούμε να κάνουμε κάποια πράγματα και να τρέξουμε τις εξελίξεις. Βέβαια περιμένουμε και την απόφαση του δικαστηρίου. Αυτή θα ξεκαθαρίσει και το διοικητικό τοπίο στον ΑΡΗ. Εμείς σαν ΚΜΑ έπρεπε να κάνουμε συγκεκριμένες κινήσεις, όπως και έγινε.

Συγχρόνως μαζί με όλα αυτά, κινούμαστε και προς την κατεύθυνση εξεύρεσης ενός επενδυτή.

Ήδη δημιουργείται μία κίνηση με πρώην παράγοντες του ΑΡΗ. Ίσως θα υπάρξουν και άλλες. Άρα στην συνέλευση που θα κάνουμε, ο κόσμος θα επιλέξει τι θέλει. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να ψάξει ένα άτομο που θα πάρει τον σύλλογο στα χέρια του. Είναι βέβαια δύσκολο ο ΑΡΗΣ να φανεί ελκυστικός, εκεί όμως πρέπει να υπάρξει η προσπάθεια από την ΚΜΑ. Αυτό είναι το βασικό μας μέλημα. Να αλλάξει χέρια ο σύλλογος”.

Για το ενδεχόμενο που τελικά ο κ. Σκόρδας επιμείνει να παραμείνει στην ΠΑΕ: “Εκεί σαν ΚΜΑ υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και κινήσεις που πρέπει να κάνουμε”.

Για την κοινή δήλωση των τριών δικηγόρων της ομάδας“Συμμερίζομαι την αγωνία τους. Έχουμε κάνει συνάντηση μαζί τους και ενημερωθήκαμε για κάποια πράγματα. Είναι δύσκολα,  αν αναλογιστούμε όλοι τι μπορεί να γίνει. Υπάρχουν παίκτες που είναι απλήρωτοι. Η κατάσταση τον επόμενο μήνα είναι αρκετά κρίσιμη.

Πρέπει οι παίκτες να ξέρουν την αλήθεια, γιατί είναι δύσπιστου πλέον. Εμείς κινούμαστε στο πλάνο με τους πρώην παράγοντες και τον επενδυτή. Μακάρι να μπορέσουμε να τους παρουσιάσουμε κάτι χειροπιαστό”.

Κλείνοντας, υπογράμμισε: “Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά αντιμετωπίζονται. Στην ΚΜΑ προσπαθούμε παρά τα όσα ακούμε. Καθόμαστε όμως για την αγάπη μας για τον σύλλογο. Ο κόσμος έχει κουραστεί από τα νούμερα και τα δικαστήρια”.

Προτεινόμενα Άρθρα