“Με μπροστάρη τον Γκάλη”!

από AllAboutARIS

Με δηλώσεις του στο LIBERO 107,4 ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι στόχος όσων θέλουν να δρομολογήσουν ένα καλύτερο αύριο για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ, θέλουν ως μπροστάρη το Νίκο Γκάλη, ενώ κατακεραύνωσε τις επιλογές Σκόρδα

Με δηλώσεις του στο LIBERO 107,4 και την εκπομπή “Στο πέναλντι”, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι στόχος όσων θέλουν να δρομολογήσουν ένα καλύτερο αύριο για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ, θέλουν ως μπροστάρη το Νίκο Γκάλη! 

Για την προσπάθεια συγκρότησης ομάδας και πρότασης για την επόμενη μέρα αποκάλυψε πως μέσα στην κίνηση που γίνεται συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Παπαϊωάννου και ο Δασυγένης, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι να πειστεί ο Νίκος Γκάλης: «Είμαστε άνθρωποι φτασμένοι που απλά θέλουμε να βοηθήσουμε μια κατάσταση. Για να σας δώσω να καταλάβετε, ο ένας προτρέπει τον άλλον να βγει μπροστά για πρόεδρος. Εγώ το σημείωσα και αλλού ότι θα είμαι ο τελευταίος που θα μετέχει. Ήδη στην προσπάθεια συμμετέχουν άνθρωποι όπως ο Παπαιωάννου, ο Πόππης, ο Δασυγένης, ο Μπακούρας, ο Κούης, ο Βένος. Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Οι επαφές είναι σχεδόν καθημερινές. Υπάρχουν κι άλλες επαφές πχ με τον Γράντα, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι να μπει μπροστά ο Νίκος Γκάλης που ήταν και χθες στην εκδήλωση. Ξέρω ότι τον έχουν ήδη προσεγγίσει και δεν είναι αρνητικός. Πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει ένα θέμα και με τον ερασιτέχνη. Κι εκεί θα πρέπει να ρίξουμε βάρος, Αν με ρωτούσε κανείς θα ήθελα να γίνω πρόεδρος στον ερασιτέχνη σε συνεργασία με κάποιους από την διοίκηση, αλλά και κάποιους άλλους άφθαρτους».

Για τους χειρισμούς της διοίκησης Σκόρδα για το άρθρο 99: “Ως νομικός θα σας πως ότι ήταν τελείως λάθος αυτό που έκανε η διοίκηση Σκόρδα για το άρθρο 99. Επέλεξε να μην κάνει έφεση, αλλά νέα αίτηση με αποτέλεσμα να δημιουργήσει δεδικασμένο εις βάρος του ΑΡΗ!!! Κατέστησε την απόφαση που είχε βγει για τον ΑΡΗ, αμετάκλητη και αφαίρεσε κάθε περίπτωση υπαγωγής του ΑΡΗ στο 99. Και αυτά σημειώστε τα και για συναδέλφους μου που προσπαθούν να τα αμφισβητήσουν. Ο ΑΡΗΣ μετά από τις κινήσεις Σκόρδα δεν μπορεί να υπαχθεί στο άρθρο 99”.

Για το που θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ: «. Καταρχήν πρέπει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για παραμονή που αυτή την στιγμή είναι μία τοις χιλίοις. Από την ενημέρωση που έχω από την ΕΕΑ δεν υφίσταται αυτή την στιγμή θέμα προς συζήτηση για Πανιώνιο και Πλατανιά. Ο νόμος υπάρχει ο 27/25 είναι γνωστό τι προβλέπει, αλλά από ότι ξέρω δεν έχει τεθεί προς συζήτηση στην ΕΕΑ. Σύμφωνα με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς που κάναμε, για να παίξει ο ΑΡΗΣ στην Β’ εθνική θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 5 με 7 εκατομμυρίων ευρώ, όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να διατηρηθούν τα χρέη του στο ύψος που είναι τώρα και να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδό της.

Αν η ομάδα υποβιβαστεί στην Γ’ εθνική και η εταιρεία πάει σε ειδική εκκαθάριση ναι μεν ισχύουν αυτά που ισχύουν για τα χρέη, αλλά θα χαθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία και ειδικά το Ρύσιο. Για το τελευταίο πάντως έχουμε κάνει ένα πλάνο. Αν περάσει στα χέρια του Δημοσίου, θα έχουμε χρήματα για τον πλειστηριασμό ώστε να πάρουμε πίσω τις εγκαταστάσεις. Και θέλουμε να επενδύσουμε εκεί, Να φτιάξουμε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.
Υπάρχει όμως πάλι θέμα με τον ερασιτέχνη λόγω των χρεών του. Ανά πάσα στιγμή είναι ευάλωτος σε πιστωτές. Επιπλέον αν ο ΑΡΗΣ πέσει στην Γ’ εθνική πάλι θα χρειαστεί ένα σεβαστό ποσό για την συγκρότηση ομάδας, Ξέρετε δεν έρχονται εύκολα παίκτες Σούπερ Λιγκ σε μικρότερη κατηγορία. Πρέπει να τους πληρώσεις, διπλά και τριπλά. Αυτά όμως θα τα δούμε εν καιρώ».

Προτεινόμενα Άρθρα