"H καρδιά μου ανήκει στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο παλιός παίκτης των "κίτρινων" θυμάται όλους τους τότε συμπαίκτες του και τονίζει πως έρχεται να δουλέψει και χωρίς χρήματα στον ΑΡΗ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής τόσο τoυ ΑΡΗ όσο και του ΠΑΟΚ, Νίκολα Νίκιτς, ο οποίος εκτελεί χρέη σκάαουτερ στην εθνική Βοσνίας, μίλησε στον “ΑΡΕΝΑ”, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι έρχεται και… τσάμπα να εργαστεί στους “κίτρινους”.

Αναλυτικά, είπε:

«Χαιρετίσματα σε όλη την Ελλάδα, θέλω να πω συγχαρητήρια για την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στο μουντιάλ της Βραζιλίας.
Μπορεί πρώτα να ήρθα στο Αιγάλεω αλλά η καρδιά μου ανήκει στον ΑΡΗ. Παρακολουθώ και ξέρω ότι ο ΑΡΗΣ δεν τα πάει καλά. Είναι καινούρια ομάδα, αλλά έχει καρδιά σαν τον Όλυμπο».

Για τον Λίμπρεχτς: «Μπορεί να πέρασαν 30 χρόνια αλλά δεν είχα δίκαιο τότε με τον Λίμπρεχτς. Δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι. Αυτοί ήθελαν να διώξουν τον προπονητή και εγώ μίλησα άσχημα. Αλλά μετά τον βρήκα μπροστά μου στον ΠΑΟΚ και δεν πέρασα καθόλου καλά».

Για τον ΑΡΗ: «Δεν υπάρχουν φίλαθλοι σαν τον Άρη στην Ευρώπη, με αγάπησαν πάρα πολύ. Το Χαριλάου είναι πιο όμορφο τώρα, αλλά δεν έχει πολύ κόσμο, τουλάχιστον δεν έχει τόσο όσο είχε τότε. Έρχομαι και τσάμπα για τον Άρη, τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Έχω πολλούς φίλους, όπως οι Κούης, Κατσιαούνης, Τζιφόπουλος, Μουρατίδης, Τζιόλας, Μιχαλίτσος, Οικονομίδης, Μπουυγιουκλής, Μπαλής, Χατζηνικολάου, Μπουγιουκλής. Τους θυμάμαι όλους».

Προτεινόμενα Άρθρα