Ποιος, πως και γιατί πλήρωνε τον Κόντη ως το 2009; (pic)

από AllAboutARIS

Ο κ. Σκόρδας επανέλαβε για μία ακόμα φορά τα του Κόντη για το 2009 και έπειτα, αλλά…ξέχασε το τι γινόταν με τον στενότερο των συνεργατών του όσο ο ίδιος ήταν Πρόεδρος.

Ένα από τα θέματα στο οποίο αναφέρθηκε για πολλοστή φορά ο κ. Σκόρδας ήταν και η αμοιβή που λάμβανε ο κ. Κόντης.
“Θεωρητικά ο Αθανασιάδης έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο με τον Κόντη το 2009, σας έχω δώσει όμως και την αίτηση του Κόντη για να γραφτεί στο ΙΚΑ, στις 10 Ιουνίου του 2011 (pic). Και φυσικά κανείς δεν μίλησε. Αντίθετα, λέγονταν όλα όσα έχει κάνει ο Σκόρδας”.

Φυσικά και αυτό που είπε ο κ. Σκόρδας πρέπει να διερευνηθεί. Άλλωστε αν δεν κάνουμε λάθος ήδη έχει πάει το θέμα στον εισαγγελέα.  Το θέμα όμως είναι ότι ο κ. Κόντης αμείβονταν από τον ΑΡΗ και μάλιστα με πολλές χιλιάδες ευρώ και στο διάστημα που ήταν διοίκηση ο κ. Σκόρδας. Όπως άλλωστε έχει σημειώσει και στην επιστολή του πρόσφατα ο κ. Κόντης, αλλά φαίνεται και από τις καρτέλες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Τα χρήματα αυτά που λάμβανε ο κ. Κόντης επί Σκόρδα γιατί τα λάμβανε, αφού ως το 2009 δεν είχε συμβόλαιο και δεν ήταν γραμμένος στο ΙΚΑ; Ποιος υπέγραφε για να τα πάρει; Ποιος τα συμπεριελάμβανε στους ισολογισμούς της ΠΑΕ; Ποιος έδινε εντολή στο λογιστήριο να πληρωθεί ο Κόντης που βέβαια από την διοίκηση Σκόρδα παρουσιάζονταν ως στέλεχος της ΠΑΕ με δικό του γραφείο στην ΠΑΕ και εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε διάφορους φορείς όπως πχ η ΟΥΕΦΑ στα ευρωπαικά ματς. Η ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις είναι του… εργαζόμενου ή του εργοδότη;

Προτεινόμενα Άρθρα