Τελευταία ευκαιρία…

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την τελευταία…λογική ευκαιρία σωτηρίας που έχει ο ΑΡΗΣ στα Χανιά και τις αλήθειες που όποτε λέγονται, λοιδορούνται για το “καλό του ΑΡΗ”.

Έτσι όπως τα κατάφερε ο ΑΡΗΣ, Την Κυριακή παίζει αν όχι 100%, σίγουρα σε ποσοστό 80-90% την παραμονήη του στην κατηγορία. Με νίκη επί του Πλατανιά μπαίνει σαν ισότιμος διεκδικητής στο παιχνίδι της παραμονής, ενώ με ήττα πλέον θα κυνηγάει το θαύμα των θαυμάτων.

Στην ουσία πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία τπυ Σούλη Παπαδόπουλου και των παικτών του, αλλά και της ανοχής του όσμου απέναντι στη διοικητική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί υπό τον Λάμπρο Σκόρδα χωρίς κανένα ως τώρα ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς αντί να γίνουν καλύτερα τα πράγματα έγιναν- από βαθμολογικής απόψεως πολύ χειρότερα.

Άπαντες εύχονται το παιχνίδι στα Χανιά να αποτελέσει την απαρχή ανάκαμψης και ο ΑΡΗΣ να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς σωτηρίας, ώστε μετά τις 14 Απριλή πολύ πιο εύκολα να θέσει ένα νέο πλάνο εξυγίανσης και αναζήτησης των τρόπων απεμπλοκής από τα χρέη.

Σε μεγαλο βαθμό, λοιπόν, αυτό θα ξεκαθαρίσει την Κυριακή σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έγινε ακομα δυσκολότερο με τον ορισμό του Μάνταλου. Ο ρέφερι που πέρσι διαμόρφωσε με τις αποφάσεις του το αποτελεσμα στο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο καθώς απέβαλε αδικαιολόγητα τον Γιαννιώτα πριν βγει το ημίχρονο, ο ρέφερι που στην Λιβαδειά απέβαλε τον Γκέσιο στο 47, σε φάση μαρς πέναλτι, ο ρέφερι που ανάγκασε τον Δερμιτζάκη πέρσι στον “τελικό” ΑΡΗΣ-Πανθρακικός σε ένα κατάμεστο Βικελίδης να δηλώσει ότι η ομάδα του είχε την καλύτερη εκτός έδρας διαιτησία ever!…………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα