Τα "φώτα" στο Βικελίδης

από AllAboutARIS

Με έξι αναμετρήσεις, η πιο σπουδαία εκ των οποίων θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον ΑΡΗ και στον Ολυμπιακό, θα πέσει σήμερα η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Για πρώτη φορά από την έναρξη της περιόδου και λόγω της αγωνιστικής που ακολουθεί μεσοβδόμαδα, το σημερινό «κυρίως μενού» περιλαμβάνει έξι αγώνες.

Ο ΑΡΗΣ, που καίγεται για βαθμούς, αντιμετωπίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και με σύμμαχο τον κόσμο του αλλά και την καλή παράδοση κόντρα στους Πειραιώτες στη Θεσσαλονίκη, θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, οι “ερυθρόλευκοι”, μπορεί να έχουν το “πάνω χέρι” αλλά προέρχονται από ένα άκρως εξοντωτικό παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ την περασμένη Τρίτη.

Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και τις βασικές απουσίες του Ολυμπιακού (Μήτρογλου, Μανιάτης, Φουστέρ), τότε πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι για τους Πειραιώτες.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο η Καλλονή (σ.σ. τυπικά γηπεδούχος) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, που ήρθε στην Αθήνα χωρίς το Μίροσλαβ Στοχ.

Μετά την απώλεια βαθμών με τον Απόλλωνα στην Τούμπα (0-0), αλλά και το 2-2 με την Άλκμααρ, στο ίδιο γήπεδο για το Europa League, η ομάδα του Χούουμπ Στέφενς θα παίξει με την «πλάτη στον τοίχο» για τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγει από τον Ατρόμητο που με την εξαιρετική του εμφάνιση χθες στη Λεωφόρο, δείχνει ικανός να αποσπάσει απ` τον Π.Α.Ο.Κ. τη δεύτερη θέση.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας θέλει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον προβληματικό, οικονομικά, Πανιώνιο για να ανελκυθεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Ο Απόλλων υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Πανθρακικό, ένα παιχνίδι που το βλέπουν σαν τελικό οι κυανόλευκη. Ανάλογο στόχο έχει και η Βέροια που φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, που δεν έχει νίκη εκτός έδρας. 

Προτεινόμενα Άρθρα