Το δεύτερο «πρέπει» του… καυτού Δεκέμβρη

από AllAboutARIS

Μετά τις δύο ήττες – μαθήματα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έχει ως στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ακόμη ένα ματς «πρέπει» μετά τον Ηλυσιακό.

Τι κι αν ο Δεκέμβριος είναι ο πρώτος μήνας του Χειμώνα; Για τον μπασκετικό ΑΡΗ αυτός ο μήνας είναι ο πιο «καυτός»! Είναι ο μήνας του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα τον Πανιωνίου.

Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για τον ΑΡΗ το οποίο αποτελεί πρόκληση για όλους μέσα στην ομάδα. Συνεπώς οι «κίτρινοι» πρέπει να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση για να συμμετέχουν στον τελικό του Κυπέλλου ύστερα από εννέα χρόνια. Αυτός είναι και ένας απ’ τους λόγους που ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να βάλει τους παίκτες του στο κλίμα του «πρέπει».

Τα παιχνίδια με Ηλυσιακό, Ελευσίνα, Πανιώνιο και Ίκαρο είναι παιχνίδια – κλειδιά και πολύ σημαντικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το πρώτο από τα τέσσερα κερδήθηκε και η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου πάει φουλ για το δεύτερο. Όλοι στο στρατόπεδο του ΑΡΗ έχουν μια πολύ μεγάλη αισιοδοξία ότι αύριο θα φύγουν από την Ελευσίνα με το διπλό στις αποσκευές.

Η απώλεια της τελευταίας στιγμής που ακούει στο όνομα Βεζένκοφ δε φαίνεται να πτοεί κανέναν, απεναντίας όλοι ορκίζονται να παίξουν και για τον Αλέξανδρο. Στον Πανελευσινιακό αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα και χωρίς προβλήματα αφού Φαγιέ και Τζόουνς τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα και μαζί με το Μανώλη Παπαμακάριο ετοιμάζονται να… βάλουν δύσκολα στον Βαγγέλη Αγγέλου και στους παίκτες του.

Παιχνίδι σκληρό και δύσκολο αναμένεται να είναι για τον ΑΡΗ αυτό της 10ης αγωνιστικής για την Α1, παρόλα αυτά με μυαλό και συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα, οι «κίτρινοι» δε θα έχουν πρόβλημα απέναντι στον αξιόμαχο Πανελευσινιακό.