Δεκτή η παραίτηση Καραγεωργίου

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Καραγεωργίου παραιτήθηκε χθες μετά την ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό και σήμερα ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε δεκτή την παραίτησή του.

Με δήλωση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης στην ιστοσελίδα της ομάδας έγινε γνωστό ότι η παραίτηση του Νίκου Καραγεωργίου γίνεται δεκτή. Αυτό σημαίνει ότι η Ξάνθη ξεκινά αναζήτηση νέου προπονητή και ο ΑΡΗΣ την επόμενη εβδομάδα θα τη συναντήσει με νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου.

«Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Καραγεωργίου για την αξιοπρέπειά του και για τον επαγγελματισμό του και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είναι σίγουρο ότι σε ένα «διαζύγιο» φταίνε δύο. Έφυγε ο πιο «ευάλωτος» παίρνοντας και τις όποιες ευθύνες του αναλογούν. Αυτοί που μένουν ας αναλάβουν πλέον τις ευθύνες τις δικές τους, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου. Εύχομαι στο Νίκο ότι καλύτερο στην ζωή του και στην οικογένειά του», αναφέρει η δήλωση του Πανόπουλου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας σήμερα υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Καραγεωργίου. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Αύριο το πρόγραμμα έχει ρεπό και την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις για να αρχίσει η προετοιμασία για το ματς με τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα