Στήριξη… διαρκείας

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι προεγγραφές για την Κάρτα Στήριξης Διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ξεκίνησαν, μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να κάνουν την προεγγραφή τους στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: diarkias@arisbc.gr. Η εν λόγω προεγγραφή θα “μετατραπεί” σε εισιτήριο διαρκείας όταν ξεκινήσει η διάθεσή τους. Όσοι το κάνουν άμεσα, θα έχουν προτεραιότητα για να δώσουν το “παρών” στους αγώνες του ΑΡΗ, εφόσον στο ξεκίνημα της σεζόν επιτραπεί περιορισμένος αριθμός φιλάθλων στα γήπεδα.

Σε ένα “σενάριο” 20% της χωρητικότητας του γηπέδου στις κερκίδες, στο “Nick Galis Hall” θα επιτραπούν 1.000 φίλαθλοι ανά αγώνα. Εύλογα, όσοι έχουν κάνει από νωρίς την προεγγραφή τους θα είναι μέσα στο ποσοστό που θα μπορεί να παρακολουθεί διά ζώσης τους αγώνες της ομάδας. Εφόσον από την άλλη η σεζόν ξεκινήσει χωρίς φιλάθλους, η Κάρτα Στήριξης Διαρκείας αρχικά θα έχει τη μορφή ενίσχυσης και στη συνέχεια οι εν λόγω φίλαθλοι θα μπορέσουν να δώσουν το “παρών” στο Παλέ, όταν επιτραπεί η παρουσία των φιλάθλων.

Τα έσοδα από τα διαρκείας είναι κομβικής σημασίας για την ΚΑΕ, η οποία αναζητεί τρόπους για να κλείσει τα πολλά ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν. Οι “κιτρινόμαυροι” αισιοδοξούν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στην αγορά Κάρτας Στήριξης Διαρκείας, την ώρα που ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν προχωρά.

Προτεινόμενα Άρθρα