Η αναμονή για Χατζισαφί και η διαχείριση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις κινήσεις του βασικού του κορμού, με μία όμως να παίρνει εξτρά παράταση όσον αφορά την άφιξή της.

Ο Εχσάν Χατζισαφί είναι ως γνωστόν η επιλογή των ανθρώπων της ομάδας για έναν συγκεκριμένο ρόλο… διπλοθεσήτη, Δηλαδή του παίκτη ο οποίος θα δίνει τόσο μία επιλογή στον χώρο του κέντρου όσο και μία εναλλακτική στο αριστερό άκρο της άμυνας, πίσω από τον Κριστιάν Γκάνεα. 

Το θέμα βέβαια στην περίπτωση του Χατζισαφί είναι πότε θα έρθει τελικά στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα δίνει ακόμη έναν αγώνα με την φανέλα της Τράκτορ για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας κόντρα στην Φούλαντ. Σε πέντε μέρες όμως έχει κι άλλο ματς, αυτήν την φορά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιράν κόντρα στην Ναφτ Μάστζεντ. 

Αυτή η νέα παράταση μεγαλώνει κάπως και τον… πονοκέφαλο που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας με την περίπτωσή του, δεδομένου ότι θα χρειαστεί μία διαφορετική διαχείριση λόγω των συνεχόμενων αγώνων που “κουβαλάει” το τελευταίο διάστημα. 

Ασχέτως αυτού πάντως, αυτήν την στιγμή κρίνεται ως μία ιδανική λύση ώστε να καλυφθούν τουλάχιστον δύο θέσεις όπου η ομάδα θέλει ακόμα έναν παίκτη. Και ειδικά αυτή του αριστερού άκρου της άμυνας.

Ο παίκτης βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, ρωτώντας μάλιστα και για το dead line που υπάρχει για να δηλωθεί η λίστα των ευρωπαϊκών αγώνων αφού θέλει να βρίσκεται μέσα σε αυτήν. 

Προτεινόμενα Άρθρα