Χατζισαφί: Η αξιοποίηση στα χαφ και η ειδική διαχείρισή του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Εχσάν Χατζισαφί θεωρείται ήδη παίκτης του ΑΡΗ και μένει πλέον να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να πάρουν σειρά οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Ιρανός θα έχει για να ενισχύσει τον ΑΡΗ… σε πολλές θέσεις. Η βασική όμως για την οποία συνεχίζει να προορίζεται είναι αυτή του εσωτερικού μέσου. 

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις επιθετικές αρετές του 30χρονου άσσου, του οποίου όμως η αφηετηρία στην προετοιμασία θα είναι κάπως διαφορετική σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. 

Η Τράκτορ έχει ακόμα τρία παιχνίδια μέχρι τα τέλη Αυγούστου -το επόμενο την ερχόμενη Δευτέρα (10/08) και μένει να ξεκαθαρίσιε πότε ακριβώς ο παίκτης θα αποδεσμευτεί για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Είτε έρθει πάντως τώρα είτε μέσα στο επόμενο διάστημα, το δεδομένο είναι ότι τα έχει στα πόδια του συνεχόμενα παιχνίδια και καθόλου διακοπές σε σχέση με τους υπόλοιπους. Κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι η περίπτωσή του θα χρήζει και ιδιαίτερης διαχείρισης το πρώτο διάστημα. Να “μπει” διηλαδή σταδιακά ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Ενα δεδομένο το οποίο οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν ήδη στο μυαλό τους. 

Προτεινόμενα Άρθρα