Η “κόμπρα” και τα περιθώρια βελτίωσης του Πάλμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λουίς Πάλμα έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα του ΑΡΗ με τον ιδανικό τρόπο. Αυτός είναι το γκολ, άσχετα με την υπόλοιπη παρουσία του στο παιχνίδι.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του ντέρμπι. Πρώτα με το γκολ και μετέπειτα με τον πανηγυρισμό του. Το χτύπημα της κόμπρας…

Η κίνησή του αυτή τον έκανε viral στα social media αλλά και εντός του ΑΡΗ. Χθες στο Ρύσιο τα σχόλια καιτα πειράγματα προς τον Ονδουριανό έδιναν και έπαιρναν, με τον ίδιο να το απολαμβάνει. Περισσότερο όμως απολαμβάνει ότι ήταν παραπάνω από χρήσιμος για τον ΑΡΗ, συμβάλλοντας σε ένα “τρίποντο” που μπορεί να κρίνει την 3η θέση.

Σε αυτή τη φάση που ακόμα… ψάχνεται, το γκολ αυτό μπορεί να τον βοηθήσει ώστε να “ανέβει” και να γίνει πιο ουσιαστικός για την ομάδα, νιώθοντας ότι έχει και την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Οφείλει να πατήσει τόσο σε αυτό όσο και στο γκολ, κρατώντας όμως και την όχι τόσο καλή παρουσία του στο ΟΑΚΑ, αν εξαιρέσουμε το τέρμα που πέτυχε. Να βρει κίνητρο σε αυτή και να εκμεταλλευτεί τα περιθώρια βελτίωσης που φαίνεται να έχει.

 

Προτεινόμενα Άρθρα