Έζησε και κέρδισε χωρίς τρεις παίκτες “κορμού”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το “διπλό” στην ΑΕΚ είχε παράδοξα και καινοτομίες, στον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό για τον ΑΡΗ.

Τα γκολ από τα κόρνερ είναι ένα παράδειγμα των παραπάνω… Ένα άλλο αξιοσημείωτο είναι οι διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα και τρία βασικά “γρανάζια” που έλειπαν. Τρείς κομβικοί παίκτες στον φετινό ΑΡΗ, κερδίζοντας ωστόσο χωρίς αυτούς μέσα στο γήπεδο.

Άλλαξε τη μισή άμυνα

Ο Μπράμπετς ήταν ίσως η πιο σημαντική, ολοκληρώνοντας ένα… τρελό σερί από την πρώτη στιγμή που ήρθε, χωρίς να χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Το δίδυμο με τον Φαμπιάνο “έσπασε”, ο Βραζιλιάνος όμως έπαιζε για δύο και κάλυψε το κενό του Τσέχου.

Ο Σούντγκρεν αυτή τη  φορά ήταν 100% έτοιμος, όμως ο Μπούργος προτίμησε τον Εμπακατά για δεύτερο σερί ματς και ο Κονγκολέζος δεν τον απογοήτευσε, πραγματοποιώντας ακόμη μία ισορροπημένη εμφάνιση. Βέβαια ο Σουηδός χρειάστηλε, βοηθώντας για κάποια λεπτά προς το φινάλε του αγώνα.

Και η απουσία του Εντιαγέ…

Μέσα από το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη απουσία δεν αποτέλεσε έκπληξη αφού φαινόταν και από τις δοκιμές ότι ο Μπούργος θα άφηνε τον Σενεγαλέζο στον πάγκο. Η έκπληξη ήταν ότι ο Αργεντινός δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στις αλλαγές που έκαε κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο έμπειρος μέσος… χάθηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα από τη λάθος θέση που χρησιμοποιήθηκε. Ο Μπούργος επέλεξε να τον αφήσει εκτός και να ποντάρει σε πιο γρήγορα πόδια, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να ήταν και ένα… ταρακούνημα του παίκτη, περιμένοντας πολλά περισσότερα από αυτόν. Οχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X