Και η Ίντερ στο… κόλπο για Πογκμπά, λένε οι Ιταλοί

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Το σενάριο αναφέρει την αποχώρηση του Μπρόζοβιτς για την Λίβερπουλ και την Ίντερ να θέλει Πογκμπά, δίπλα στον Έρικσεν για την νέα χρονιά

Η απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην κάνει χρήση του όρου που της έδινε το δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίου του Πολ Πογκμπά μέχρι το καλοκαίρι του 2022, έριξε…λάδι στην φωτιά που καίει εδώ και μήνες και την οποία άναψε η Ρεάλ, ακολούθησε η Γιουβέντους, η Παρί δείχνει να μπαίνει κι αυτή στο… κόλπο, ενώ η Ίντερ είναι η τελευταία ομάδα που φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Γάλλο άσο. Το συμβόλαιο του πλέον λήγει το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον η Γιουνάιτεντ θα θελήσει να τον πουλήσει μέσα στους επόμενους μήνες. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Tuttosport» η Ίντερ σκέφτεται να κινηθεί για τον Πογκμπά, ώστε να συνεργαστούν ξανά με τον Αντόνιο Κόντε, μετά την κοινή τους παρουσία στην Γιουβέντους. Οι «νερατζούρι» έχουν καλές σχέσεις με την Μάντσεστερ Γιουναιτεντ μετά τις συνεργασίες στα θέματα των Λουκάκου και Αλέξις Σάντσες, ενώ το καλό… τρίτωσε με τον Άσλει Γιανγκ. 

 
Το σενάριο αναφέρει την αποχώρηση του Μπρόζοβιτς για την Λίβερπουλ και την Ίντερ να θέλει Πογκμπά, δίπλα στον Έρικσεν για την νέα χρονιά.

Προτεινόμενα Άρθρα