Βύντρα: Ο ιατρικός έλεγχος στην Αγγλία και η πρόταση του Άρη! (pic)

από AllAboutARIS

Ο Ματέι Βύντρα είναι ένας από τους παίκτες που έχουν μπει εκ νέου στο μικροσκόπιο του ΑΡΗ, για την επιθετική γραμμή των Κιτρινόμαυρων, όπως αποκάλυψε χθες το AllAboutARIS.

Το λεπτό σημείο της ιστορίας έχει να κάνει με την εγχείρηση που έκανε ο παίκτης στο γόνατό του τον περασμένο Απρίλιο. Ο Βύντρα χθες βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου και εξετάστηκε από τον γιατρό που το έκανε την επέμβαση, τον Βρετανό, Άντι Γουίλιαμς.

Όπως ενημέρωσε η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Βύντρα…:

«Θαυμάσια νέα! Μετά τη σημερινή επίσκεψη στο γιατρό που τον εγχείρησε στην Αγγλία, Άντι Γουίλιαμς, ο Ματέι Βύντρα είναι πιο κοντά στην επιστροφή στο γήπεδο. Ο ειδικός από το Νησί έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάσταση του γονάτου του Ματέι».

Οι πληροφορίες του AllABoutARIS αναφέρουν ότι ο 30χρονος επιθετικός θα είναι έτοιμος να παίξει σε περίπου έναν μήνα. Και κάπου εδώ έρχεται ο ΑΡΗΣ.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, όχι απλά υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά επικοινωνία και συγκεκριμένη πρόταση. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν προτείνει στον Βύντρα να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα, να του γίνει και ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος κι αν όλα πάνε καλά να υπογράψει στην ομάδα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα