Στο “μικροσκόπιο” ξανά ο Ματέι Βύντρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το κεφάλαιο “φορ” είναι top προτεραιότητα στον ΑΡΗ εν όψει Ιανουαρίου, ξεψαχνίζοντας την αγορά εδώ και περίπου έναν μήνα.

Ανάμεσα στις πολλές νέες περιπτώσεις παικτών που έχουν πέσει στο τραπέζι, υπάρχει και η γνώριμη του Ματέι Βύντρα, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του AllAboutARIS.

Ο Τσέχος επιθετικός απασχόλησε την ομάδα και τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την περίπτωσή του ωστόσο να μην προχωράει. Παρόλα αυτά δεν ξεχάστηκε…

Ο 30χρονος είναι στα υπόψιν και ειδικά από τη στιγμή είναι ελεύθερος, έχοντας αποχωρήσει από την Μπέρνλι το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από μια τετραετία με 97 συμμετοχές και 12 γκολ.

Ματέι Βύντρα, ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Μπέρνλι, έπειτα από μία τετραετία με 97 συμμετοχές και 12 γκολ.

Οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι άνθρωποι του ΑΡΗ αναφέρουν ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τη ρήξη χιαστού στο γόνατο, για την οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο θέλει να τον εξετάσει και στη Θεσσαλονίκη, εφόσον οι δύο πλευρές μπουν σε προχωρημένο στάδιο επαφών, έχοντας και την θετική προϊστορία με Ενκουλού και Ετέμπο. Δύο παίκτες που επίσης προέρχονταν από σοβαρούς τραυματισμούς αλλά εξελίχθηκαν σε βασικά στελέχη της ομάδας.

Εάν γίνει αυτό, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ως στόχο ο παίκτης να έρθει μέσα στο 2022 στη Θεσσαλονίκη ώστε να τσεκαριστεί και εφόσον υπογράψει να μπει άμεσα σε διαδικασία προπονήσεων για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ολα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι ο ΑΡΗΣ θα αποφασίσει να προχωρήσει την περίπτωσή του, τσεκάροντας παράλληλα κι άλλες επιλογές ελεύθερων και όχι μόνο.

Το who is who

Πρόκειται για παίκτη με πολύ μεγάλη εμπειρία, η οποία αποτυπώνεται στις 106 συμμετοχές του στην Premier League. Γενικά έχει βγάλει το “ψωμί” του στην Αγγλία, έχοντας επίσης και 187 συμμετοχές στην Championship.

Πέραν της Μπέρνλι, στο Νησί έχει αγωνιστεί επίσης με τις Γούοτφορντ (95 συμμ.), Ρέντινγκ (80 συμ..)μ Ντέρμπι (36 συμμ.) και Γουέστ Μπρόουμιτς Άλμπιον (25 συμμ.).

Παράλληλα έχει περάσει και από ομάδες όπως Ουντινέζε και Μπριζ ενώ είναι διεθνής με Τσεχία έχοντας 44 συμμετοχές, επτά γκολ και τελευταία κλήση τον Νοέμβριο του 2021.

 

Προτεινόμενα Άρθρα