Ο Πάλμα είναι το 1/3 των φετινών γκολ του ΑΡΗ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το καλοκαίρι που έρχεται πιθανότατα θα ανήκει στον Λουίς Πάλμα και αυτός φρόντισε για ακόμη ένα παιχνίδι να… ανεβάσει τη χρηματιστηριακή του αξία.

Με δύο γκολ και μία ασίστ ο Ονδουριανός ήταν ο ενορχηστρωτής της νίκης κόντρα στον Βόλο, ενισχύοντας παράλληλα τις φετινές του στατιστικές επιδόσεις.

Ο 23χρονος έχει 11 γκολ σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αφήνοντας τον Άντρε Γκρέι στη 2η θέση με επτά μετά το χθεσινό του. Οι ουσιαστικοί αριθμοί, όμως, τώρα αρχίζουν.

Μαζί με Κύπελλο και Ευρώπη ο Πάλμα έχει 13 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις. Κάπου εδώ έρχονται να… κολλήσουν από δίπλα και οι ασίστ για να συγκροτηθεί ένα άκρως ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο.

Μαζί με τα 13 γκολ ο Πάλμα μετράει οκτώ ασίστ βάσει στατιστικής. Δηλαδή έχει ενεργή συμμετοχή σε 21 γκολ από τα 65 που έχει σκοράρει ο ΑΡΗΣ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε ποσοστό αντιστοιχεί περίπου στο 33% των φετινών τερμάτων της ομάδας, δηλαδή το 1/3. Και όλα αυτά από έναν παίκτη που από τον Ιανουάριο και μετά πέρασε μία μεγάλη περίοδο ανομβρίας, πριν πάρει ξανά στα πάνω του στη διαδικασία των πλέι οφ.

Με τον ΑΡΗ να έχει ακόμα δύο παιχνίδια ως το φινάλε της σεζόν, ο Πάλμα συνεχίζει να… ιντριγκάρει για το πού μπορεί να φτάσει τα στατιστικά του και φυσικά την αξία του στη μεταγραφική αγορά που συνεχώς αυξάνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα