Το γκολ που διέκοψε μία ευθεία γραμμή…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ημερολόγιο έδειχνε 29 Δεκεμβρίου του 2022 όταν ο Άντρε Γκρέι σκόραρε κόντρα στον Παναιτωλικό, πριν έρθει ένα μεγάλο διάστημα ανομβρίας.

Ηταν ένα γκολ που πολλοί ήλπιζαν να… τονώσει τον Τζαμαϊκανό αλλά η μετέπειτα πορεία του ήταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, χάνοντας την εμπιστοσύνη των εκάστοτε προπονητών του. Και όχι άδικα μέχρι ένα σημείο, αφού με την καθημερινή του παρουσία δεν έδινε ερεθίσματα ώστε να πάρει παραπάνω χρόνο στο ροτέισον.

Είναι ενδεικτικό ότι από τον Φεβρουάριο και μετά οι παρουσίες του στο αρχικό σχήμα περιορίζονται μόλις σε τρεις, με τις δύο να είναι στα πλέι οφ και την τελευταία στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Γκρέι επιστρατεύτηκε ως η λογική επιλογή για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Καμαρά, κάνοντας στο 57′ αυτό που ξέρει καλύτερα. Να κινείται ως κλασσικό σέντερ φορ μέσα στην περιοχή, αξιοποιώντας στο έπακρο την πάσα ακριβείας του Πάλμα για το 3-1.

Ηταν το πρώτο του γκολ μετά από τέσσερις μήνες… και βάλε, προσφέροντας κάτι μετά από καιρό, κερδίζοντας χειροκρότημα και κάποια θετικά σχόλια.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν έχει κάποιες ακόμα ευκαιρίες, που για την ώρα δεν φαντάζουν δυνατές για να αλλάξει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα για τον ίδιο, με το μέλλον του να μην είναι τόσο σίγουρο παρά τα τρία χρόνια που έχει ακόμα στο συμβόλαιό του. Μπορεί όμως να φανεί έστω λίγο παραπάνω χρήσιμος ως το φινάλε.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X