Μάντζιος: “Απορήσαμε με το γκολ αλλά απάντηση δεν πήραμε… – Υπάρχει πρόβλημα” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος αναγκάστηκε για ακόμη μία φορά να μιλήσει για τη διαιτησία μετά από αγώνα του ΑΡΗ, χαρακτηρίζοντας πλέον ως πρόβλημα την κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε εβδομάδα.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” εξέφρασε την απορία του για το γκολ του Μόντσου που ακυρώθηκε, αναφερόμενος παράλληλα και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.

“Ενα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος δεν ξεκίνησαμε καλά. Δεν είχαμε ενέργεια, κίνηση…. Δεν είχαμε καθόλου δημιουργία παρά μόνο κάποια σουτ, δίχως κλασσική ευκαιρία.

Στο δεύτερο και μετά το 55′ ανεβάσαμε λίγο τις γραμμές, δώσαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, βρήκαμε το γκολ και μπορούσαμε να κάξουμε το 2-0. Δυστυχώς όμως σε μία φάση με κακή αμυντική συμπεριφορλά δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης.

Από εκεί και πέρα είναι ένα ματς στο οποίο αναρωτιόμαστε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Μόντσου και απάντηση δεν πήραμε. Είναι τρίτο παιχνίδι που έχουμε πρόβλημα και δεν  μας αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε ένα ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μάντζιου, απαντώντας για τα όσα του μεταφέρθηκαν από τους διαιτητές.

“Οτι ήταν χέρι… Αυτό. Το είδαμε. Και άλλά πολλά είδαμε. Απλά σκέφτομαι τί πρέπει να πω και τι όχι. Είναι τρίτο παιχνίδι. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ειδαμε με πόση ευκολία δόθηκε το πέναλτι στο 9′ Είδαμε με πόση ταχύτητα ακυρώθηκε το γκολ, όπως και πολλές φάσεις στο οφσάιντ, με τον κανομισμό να λέει ότι αφήνει υποσχόμενες φάσεις. Είναι πράγματα που προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε και αυτά”.

Στο ημίχρονο ο Μάντζιος αναγκάστηκε, εν τέλει, να κάνει αλλαγή τον Μάγιο που αντιμετώπιζε πρόβλημα… “Δυστυχώς τις τελευταίες δύο μέρες βγάλαμε προβλήματα με τον Μάγιο και τον Σιφουέντες. Ο πρώτος είχε πρόβλημα και αντικαταστάθηκε. Δεν είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει καλά το τρανζίσιον”.

Ο προπονητής του ΑΡΗ ρωτήθηκε και για την αλλαγή του Σαμόρα, ο οποίος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο γκολ της ισοφάρισης. “Ηταν να μπει ως φορ αλλά σε εκείνο το σημείο σκόραρε ο Μορόν… Στον ΑΡΗ για εξτρέμ ήρθε ο Σαμόρα. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε καλύτερη συμπεριφορά στην αμυντική του λειτουργία. Θέλαμε να δώσουμε περισσότερη ενέργεια στο επιθετικό κομμάτι”.

Προτεινόμενα Άρθρα