Ο πόλεμος συνεχίζεται: Η Παρί δεν πληρώνει τον Μπαπέ και κάνει έφεση

από AllAboutARIS

Η διαμάχη ανάμεσα στον Κιλιάν Μπαπέ και την Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται μιας και οι δύο πλευρές δεν χώρισαν σε ειρηνικό περιβάλλον αλλά σε πολεμικό.

Η επιτροπή του γαλλικού ποδοσφαίρου αποφάσισε ότι οι Παριζιάνοι οφείλουν να του καταβάλλουν 55 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που αντιστοιχεί σε μπόνους και μισθούς που δεν έχουν πληρωθεί (σύμφωνα με την πλευρά του Μπαπέ).

Μάλιστα το διάστημα που όρισαν στους Παριζιάνους για να πληρώσουν το συγκεκριμένο ποσό ήταν οκτώ ημέρες. Ωστόσο η Παρί προχώρησε στην αντεπίθεση και άσκησε έφεση κατά της απόφασης, όπως ανέφερε η γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Οι δύο πλευρές είχαν μια συμφωνία ότι ο Μπαπέ δεν θα λάμβανε αυτό το ποσό (των 55 εκατομμυρίων ευρώ), αν έφευγε ως ελεύθερος στο τέλος της περσινής σεζόν κάτι που τελικά έγινε.

Ωστόσο η πλευρά του παίκτη προσέβαλε νομικά την εγκυρότητα αυτής της συμφωνίας και γι’ αυτό χρησιμοποιεί αυτό το ποσό.

Τα 55 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ο Μπαπέ είναι το τελευταίο τρίτο του μπόνους υπογραφής (36 εκατομμύρια ευρώ) που θα λάβει ο παίκτης τον Φεβρουάριο, τους τρεις τελευταίους μήνες του συμβολαίου του (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος) και ένα μπόνους “ηθικής” για τους τελευταίους τρεις μήνες.

Προτεινόμενα Άρθρα