Η σίγουρη επιστροφή, τα προβλήματα και η κόπωση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επιστροφή του Ματίγια και τα ερωτηματικά της ενδεκάδας.

Με κούραση και ερωτηματικά προετοιμάζεται ο ΑΡΗΣ για ακόμα ένα παιχνίδι, το τρίτο μέσα σε διάστημα μίας εβδμάδας μετά από εκείνα κόντρα σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο Άκης Μάντζιος καλείται να αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ -το πρώτο φετινό για φέτος-, έχοντας να διαχειριστεί αρκετούς παράγοντες για να φτάσει στις τελικές του επιλογές. 

Το σίγουρο είναι ότι ο Χαβιέ Ματίγια επανέρχεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, ενώ πολύ δύσκολα υπολογίζει για την ενδεκάδα τον Φακούντο Μπερτόγλιο. 

Ερωτηματικό υπάρχει στα μπακ, όπου βέβαια αυτή τη φορά ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει με τον Σάκιτς, αντί του Γκάνεα. Εαν δεν δοθούν ανάσες στον Μπεναλουάν με τον Δεληζήση, τότε ο Γαλλοτυνήσιος θα παραμείνει με τον Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας. 

Στα χαφ ο… σίγουρος είναι ο Ματίγια, με τον Σάσα κατά πάσα πιθανότητα δίπλα του εάν ο Τζέγκο δεν επιλεγεί για να δώσει ανάσες στον Βραζιλιάνο.

Στην επίθεση δεν αποκλείεται όλα να μείνουν ίδια. Ο Μαντσίνι ικανοποιήσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός ν 0νδιαπιστωθεί ότι “κουβαλάει” και αυτός κούραση ώστε ο Μάντζιος να στραφεί στην περίπτωση του Ματέο.

Προτεινόμενα Άρθρα