Και μέσω Viva τα διαρκείας

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, που ξεκινήσουν από τα 120 ευρώ, περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League.

Για την αγορά τους απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταβολή επιπλέον του ποσού των 10 ευρώ στον ΑΣ ΑΡΗ για την ενίσχυση του Συλλόγου.
Έως τις 15 Ιουλίου 2018 έχουν δικαίωμα ανανέωσης των θέσεών τους οι περσινοί κάτοχοι (εφόσον το επιθυμούν), ενώ από τις 16 Ιουλίου 2018 κι έπειτα ισχύει η ελεύθερη αγορά θέσεων, καθώς θα υπάρχει απελευθέρωση των περσινών κρατήσεων.

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, πέρα από το ονοματεπώνυμο, χρειάζεται ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και το ΑΜΚΑ.

Στην πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνονται μέχρι 3 δόσεις. Σε περίπτωση πραγματοποίησης μιας συναλλαγής δεν είναι εφικτή η ακύρωσή της.

Στην επανέκδοση κάρτας διαρκείας το κόστος είναι 20 ευρώ.

* Για τις κατηγορίες ανέργων, ΑΜΕΑ, παιδικά εισιτήρια, καθώς και για τα οικογενειακά πακέτα, η διάθεσή τους γίνεται μόνο από την ARIS F.C. Boutique. Οι όροι και οι προϋποθέσεις αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (www.arisfc.com.gr)

Προτεινόμενα Άρθρα