«Έχει δέσει η… χημεία μας» (vids)

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Γκίκας έκανε λόγο για την… χημεία που έχει αναπτυχθεί στην ομάδα του ΑΡΗ, αλλά και την βοήθεια των μεγαλύτερων προς τους νεαρούς για να προσαρμοστούν άμεσα.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ του ΑΡΗ τόνισε: «Τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι ήμαστε η πιο νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει εδώ και έναν μήνα σε συγκεκριμένα κομμάτια της νοοτροπίας και του τρόπου παιχνιδιού μας .

Το κλίμα είναι εξαιρετικό, έχει δέσει η… χημεία μεταξύ μας και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα στην διάρκεια της χρονιάς θα είναι εξίσου καλό» και πρόσθεσε: «Οι εντυπώσεις μου από το ΑΡΗ είναι εξαιρετικές, ήμαστε σαν μία οικογένεια. Οι μεγαλύτεροι βοηθάνε πάρα πολύ εμάς τους νεαρούς, να νιώθουμε την ομάδα σαν το… σπίτι μας»

Για την δική του προσαρμογή από την Α2 στην Α1 είπε: «Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι παίζω σε μία μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι ο ΑΡΗΣ, μία τεράστια ομάδα με ιστορία και κόσμο. Η ομαδική δουλειά θα με βοηθήσει αλλά και όλους για βρούμε ρυθμό».

Επίσης είπε για το γρήγορο στυλ παιχνιδιού που θα παίζει ο ΑΡΗΣ: «Σίγουρα με βοηθάει αλλά η ομάδα διαθέτει αρκετούς παίκτες με πλούσια σωματικά προσόντα. Το συγκεκριμένο στυλ θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε πτυχές του ταλέντου μας και των πολλών προσόντων που υπάρχουν».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X