Η υπόθεση Κόκε

από AllAboutARIS

Τα 650.000 ευρώ που χρωστάει ο Κόκε στον ΑΡΗ, και οι 40.000 ευρώ που οφείλει η ΠΑΕ στον παίκτη

Αρκετά είναι τα ερωτηματικά του κόσμου όσον αφορά την υπόθεση του Σέρχιο Κόκε, και την αποχώρηση του από την ομάδα.

Για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του και να ενταχθεί στο Χιούστον, ο Ισπανός συμφώνησε να καταβάλει στην ομάδα 650.000 ευρώ, με επιταγές. Όπως αποκάλυψε όμως ο κ. Ηλιάδης, στον παίκτη υπήρχε οφειλή 10.000 ευρώ, που δεν αφαιρέθηκε από το πρώτο ποσό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε πως: “Υπάρχει και μία οικονομική εκκρεμότητα από τον Σέρχιο Κόκε. Το ερώτημα εδώ δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει ανείσπρακτες επιταγές ύψους 650.000 ευρώ. Υπάρχει και οφειλή της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή 40.000 ευρώ από δεδουλευμένα, πριμ κ.λ.π.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: ο Κόκε δίνει 650.000 ευρώ επιταγές προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Η ΠΑΕ του χρωστούσε 40.000 ευρώ και αντί να τα συμψηφίσει με τις επιταγές αφήνει ανοικτή την οφειλή. Αυτό τον χειρισμό εάν δεν τον θεωρήσω ύποπτο σίγουρα είναι παραγοντική βλακεία. Οι δύο πρώτες επιταγές αυτής της θλιβερής ιστορίας που έληξαν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2011  σφραγίστηκαν  σε εύλογο χρονικό διάστημα. Για τις υπόλοιπες υπήρξε μία αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Πληροφοριακά ενημερώνω ότι η τελευταία επιταγή έληξε τον Ιανουάριο του 2012.

Η διοίκηση μας έχει δώσει ήδη εντολή σε δικηγορικό γραφείο της Ισπανίας να ασχοληθεί με το θέμα, προκειμένου η ΠΑΕ να εισπράξει τα 650.000 ευρώ”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X