Φιλική νίκη για τις Γυναίκες

από AllAboutARIS

Παρά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα, οι "κίτρινες" παραμένουν σε δράση και χθες επικράτησαν του Μέντεκα με 4-0 σε φιλικό αγώνα.

Η σελίδα του τμήματος στο facebook αναφέρει τα εξής:

“Νίκη με 4-0 στο φιλικό με τον Μέντεκα!

ΑΡΗΣ-Μέντεκας Καλαμαριάς 4-0

Ημίχρονο 2-0

Τα γκολ:1ο γκολ η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο πρώτο ημίχρονο,μετά 1ο γκολ η Ευαγγελία Μαντατζή στο πρώτο ημίχρονο,στην συνέχεια 2ο γκολ η Ευαγγελία Μαντατζή στο δεύτερο ημίχρονο και μετά 2ο γκολ η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο δεύτερο ημίχρονο.

Το φιλικό έγινε χτες 21/5/2015 στις 19:30 στο γήπεδο των Planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης, εκεί όπου κάνουν προπόνηση τα κορίτσια του ΑΡΗ.

Ο προπονητής των κοριτσιών του ΑΡΗ,ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, χρησιμοποίησε όλες τις ποδοσφαιρίστριες του και δοκίμασε διάφορα συστήματα στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα εναντίον του Μέντεκα Καλαμαριάς. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης έμεινε ικανοποιημένος από τις ποδοσφαιρίστριες του.

Οι κίτρινες άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με πλασέ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου. Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, η Ευαγγελία Μαντατζή με πλασέ μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ,που ήταν καλύτερος συνέχιζε να πιέζει για να βάλει και άλλα γκολ.

Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το 3-0 υπέρ του ΑΡΗ,μετά από κεφαλιά της Ευαγγελίας Μαντατζή.
Και στην συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου,η Αναστασία Σπυριδωνίδου με σουτ έκανε το 4-0,όπου ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Να σημειώσουμε ότι στο φιλικό με τον Μέντεκα Καλαμαριάς την προηγούμενη εβδομάδα,ο ΑΡΗΣ είχε νικήσει πάλι τον Μέντεκα Καλαμαριάς με σκορ 1-0,με σουτ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου στο πρώτο ημίχρονο”.

Προτεινόμενα Άρθρα