Πήρε τις αποφάσεις του

από AllAboutARIS

Όχι πάνω από δέκα οι παίκτες των οποίων θα εισηγηθεί την παραμονή ο έλληνας τεχνικός που σε αρκετούς από αυτούς έχει κάνει ήδη κρούση.

Από χθες επισήμως πλέον οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ βρίσκονται σε διακοπές, ολοκληρώνοντας την πιο μακρά αγωνιστική περίοδο των τελευταίων χρόνων και τις προπονήσεις… δίχως ουσία για έξι εβδομάδες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος. Αυτό που δεν άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι η αβεβαιότητα αφού έφυγαν χωρίς να γνωρίζουν αφενός σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ την επόμενη σεζόν και αφετέρου πόσο διάστημα θα χρειαστεί να περιμένουν. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πάντως μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένει για να πάρει τις αποφάσεις του για το ρόστερ της ομάδας. Δηλαδή ποιους έχει στα πλάνα του εφόσον παραμείνει στην ομάδα αυτός και ο αδερφός του.  Έχει σχεδόν καταλήξει και σύμφωνα με τις πληροφορίες τους περισσότερους από αυτούς τους έχει ενημερώσει κιόλας για να ξέρει άμεσα, αν ισχύει το ίδιο και από τη δική τους πλευρά.

Μπορεί να μην γνωρίζει αν θα έχει την ομάδα και να περιμένει την ετυμηγορία των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ μέσα στον Ιούλιο, έχει φροντίσει όμως το περσινό πάθημα να του γίνει μάθημα. Δηλαδή να κρατήσει εγκαίρως αυτούς που θέλει, ώστε  στη συνέχει να καταλήξει στον ακριβή αριθμό ανά θέση που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα. Με δεδομένο μάλιστα ότι αυτοί που θα μείνουν, βάσει του σχεδιασμού του έλληνα τεχνικού, δεν ξεπερνούν τους δέκα, θα χρειαστεί γερή δόση μεταγραφικής μετάγγισης από Ελλάδα και εξωτερικό χωρίς μάλιστα την πολυτέλεια του χρόνου αφού ως τις 20 Ιουλίου θα πρέπει να ξεκινήσει και η προετοιμασία.

Προτεινόμενα Άρθρα