Μικροί σκακιστές εν δράσει

από AllAboutARIS

Συναρπαστικά ήταν τα εσωτερικά πρωταθλήματα μικρών και μεγάλων σκακιστών και σκακιστριών των παιδικών τμημάτων του Α.Σ.ΑΡΗΣ.

Μετά από συνεχείς εναλλαγές στις πρώτες θέσεις, στο γκρουπ των μικρών σκακιστών, πρωταθλήτρια στο εσωτερικό πρωτάθλημα αναδείχθηκε η Ναταλία Κράββα (Β’ Δημοτικού) με 5,5 βαθμούς σε επτά αγώνες. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμισαν τρεις σκακιστές, οι Θεοδόσης Μυλωνάς, Γιώργος Τσάτσος και Στέλιος Γαλαρινιώτης, με πέντε βαθμούς,

Στο γκρουπ των μεγάλων, η επικράτηση του Ευάγγελου Λιάμου (Γ’ Δημοτικού) με 6/6 ήταν σχετικά εύκολη. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Σπύρος Κυπαρισσόπουλος με τέσσερις βαθμούς και στην Τρίτη θέση ισοβάθμισαν οι Αλέξανδρος Μπαλαφούτας και Νίκος Λιάπης, με τρεις βαθμούς.

Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια, βιβλία, σκακιστικά περιοδικά και άλλα έπαθλα, ενώ όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα.Μετάλλια έλαβαν και τα τρία παιδιά νηπιαγωγείου που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα αλλά και ο Στέλιος Γαλαρινιώτης για την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά του. Προηγήθηκε η βράβευση του σκακιστή και προπονητή του συλλόγου, Βασίλη Σταυριανού για την αφιλοκερδή προσφορά του στο σύλλογο, από την έναρξη της λειτουργίας του σκακιστικού τμήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα