Σε όμορφο κλίμα η τελετή λήξης της ακαδημίας κοριτσιών

από AllAboutARIS

Ραντεβού από τη νέα σεζόν για τις μικρές αθλήτριες του ΑΡΗ

Πραγματοποιήθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα την Κυριακή 12/6/2016, στις 10:00, η εκδήλωση για την τελετή λήξης της χρονιάς 2015-2016 για την ακαδημία κοριτσιών του ΑΡΗ στο γήπεδο Μάκης Νάτσης,στο γήπεδο κάτω από την θύρα 1,για αρχή και στη συνέχεια στο Sports Cafe του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ήταν μια χρονιά που κύλησε πολύ όμορφα για τα κορίτσια της ακαδημίας του ΑΡΗ με πολλές προπονήσεις,φιλικά και επίσημους αγώνες,αλλά και με διάφορες εκδηλώσεις!

Η σημερινή εκδήλωση ξεκίνησε στις 10:00 στο γήπεδο Μάκης Νάτσης,στο γήπεδο κάτω από την θύρα 1,με χαλαρή προπόνηση των κοριτσιών του ΑΡΗ,μιας και ήταν η τελευταία προπόνηση της χρονιάς, και με ζέσταμα των κοριτσιών για το οικογενειακό φιλικό που ακολούθησε με τους γονείς τους.
Επίσης,οι γονείς ήταν έτοιμοι και αυτοί για τον φιλικό αγώνα με αθλητικά ρούχα και έκαναν και αυτοί ζέσταμα στο μισό γήπεδο.

Πριν από τον οικογενειακό αυτόν αγώνα τα κορίτσια του ΑΡΗ έπαιξαν ένα διασκεδαστικό προπονητικό παιχνίδι με τους γονείς και κέρδισαν και τις δύο φορές πετυχαίνοντας πιο γρήγορα 15 δίποντα από τους γονείς.

Στην συνέχεια, ακολούθησε ένα πολύ χαρούμενο παιχνίδι με τα κορίτσια του ΑΡΗ να αντιμετωπίζουν τους γονείς τους σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και με όμορφες φάσεις.
Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ακαδημίας κοριτσιών του ΑΡΗ,ο Κωνσταντίνος Μακρής έπαιξε με την ομάδα των κοριτσιών και διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Κουλακιώτης,ο νέος προπονητής των κορασίδων του ΑΡΗ.

Για την ιστορία νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα των κοριτσιών του ΑΡΗ με σκορ 37-35, με τον αγώνα να κρίνεται στο τέλος στις βολές με τα κορίτσια του ΑΡΗ να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμα από τους γονείς τους!

Μετά από αυτόν τον φιλικό αγώνα,στις 11:30,όλοι βρέηθηκαν στο Sports Cafe του Κλεάνθης Βικελίδης,όπου ακολούθησε μια μικρή εκδήλωση για τη τελετή λήξης της χρονιάς 2015-2016.
Εκεί, στο Sports Cafe προσφέρθηκαν σε όλα τα κορίτσια του ΑΡΗ χυμούς και τυροπιτάκια.

Στην συνέχεια,μίλησε στα κορίτσια του ΑΡΗ ο γενικός αρχηγός του γυναικείου μπάσκετ,ο κ. Άγγελος Πανταζής,ο οποίος συνεχάρη τα κορίτσια και τον προπονητή της ακαδημίας, Κωνσταντίνο Μακρή για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη αυτήν την χρονιά.
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ,ο κ. Γιάννης Ψηφίδης,ο οποίος έδωσε τις συμβουλές του στα κορίτσια του ΑΡΗ.

Σε όλα κορίτσια δόθηκε από τον προπονητή τους ένα μετάλλιο και ένα αναμνηστικό δίπλωμα, για την συμμετοχή τους στην ακαδημία την χρονιά 2015-2016 και το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο,τον Σεπτέμβριο του 2016.

Καλό Καλοκαίρι!

Προτεινόμενα Άρθρα