«Κούπα, γιατί ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Η εφημερίδα έρχεται για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στην αντικειμενική ενημέρωση των φίλων του ΑΡΗ»

Η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ» βγαίνει αύριο στα περίπτερα και και ο Ηλίας Πόππης, ως έναν από τους δύο εκδότες αυτού του νέου εγχειρήματος, μίλησε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS Fans» για αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει και το δικό του όραμα.

Για την απόφαση του να αναλάβει τον ρόλο του εκδότη σε αυτό το νέο εγχείρημα :«Εκδότης δεν πρόκειται να γίνω με την παραδοσιακή έννοια. Μαζί με τον Ντίμη Παπαϊωάνου, είδαμε το τεράστιο κενό στην αντικειμενική ενημέρωση των φίλων του ΑΡΗ. Δυστυχώς χάσαμε πολύ έδαφος με την πορεία της ομάδας στις εφημερίδες της πόλης. Για αυτό θεωρήσαμε ότι έπρεπε να να κάνουμε μία προσπάθεια για να υπάρξει ένα κίτρινο έντυπο στα περίπτερα. Για τους Αρειανούς».

Για την ονομασία της εφημερίδας: «Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Είμαστε ΑΡΗΣ. Δεν κρυβόμαστε πίσω από άλλα ονόματα. Είναι μία εφημερίδα καθαρά για Αρειανούς. Κυκλοφορούμε αύριο με 48 έγχρωμες σελίδες. Θα υπάρξουν δύο εκδόσεις. Η μία θα είναι στο 1 ευρώ και η άλλη θα συνοδεύεται από ένα πολύ ωραίο t-shirt, στην τιμή των 3 ευρώ».

Για τους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν σε αυτό το νέο εγχείρημα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους κορυφαίους δημοσιογράφους του ΑΡΗ που από την πρώτη στιγμή δέχθηκαν την πρόσκληση μας για να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης, εκτός από έναν όμιλο που εδώ και χρόνια έχει διαλέξει έναν άλλο δρόμο και μία άλλη ομάδα. Ο καθένας επιλέγει και κρίνεται».

Για τον στόχο της εφημερίδας: «Ο στόχος της εφημερίδας είναι να αναδείξει το μεγαλείο του ΑΡΗ. Μέσω της εφημερίδας, ο Αρειανός να βρει το καθημερινό του αποκούμπι, μαζί με την ενότητα και τη συσπείρωση, η οποία στον ΑΡΗ βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους».

Για την επιλογή έκδοσης της εφημερίδας: «Δεν ήταν προγραμματισμένο να βγει αύριο. Μακάρι να συνδυάσουμε το πρώτο φύλλο, με την κατάκτηση ενός Κυπέλλου».

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι αισιόδοξος. Δεν έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά σε αυτή τη… μαύρη τρύπα της Ευρώπης έχουν γίνει τα μεγαλύτερα μπασκετικά θαύματα. Οταν παίζαμε κόντρα σε παικταράδες όπως Αλβέρτη Ράτζα κλπ. και εμείς κάναμε εράνους, κατεβάζαμε παίκτες από το αεορπλάνο, αποκλείσαμε στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα πήραμε το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ».

Για το ποδόσφαιρο: «Ο ΑΡΗΣ θα ανέβει!»

Προτεινόμενα Άρθρα