«Ετοιμοι να γράψουμε ιστορία!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ετοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς μίλησε στον «αέρα» του «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS Fans», στο πλαίσιο της Media Day για τον αυριανό τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Για τον αγώνα: «Σημαντικό είναι να έχουμε πλήρη συγκέντρωση μαζί με τη δέουσα προσοχή, όπως αρμόζει σε έναν τελικό. Η ομάδα είναι έτοιμη. Είχε επτά μέρες για να προετοιμαστεί επί της ουσίας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα».

Για τα σημεία που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι: «Τα πάντα θα ξεκινήσουν από την άμυνα. Μέσα από αυτή, θα έρθει και η καλή λειτουργία στην επίθεση. Σίγουρα η πίεση είναι στον ΠΑΟ, γιατί αποτελεί το φαβορί. Αυτό όμως δεν λειτουργεί ανασταλτικά για τον ΑΡΗ. Παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε το βάρος στην άμυνα και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση».

Για το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ έχει στο μυαλό του, το παιχνίδι του πρωταθλήματος: «Είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, με μεγαλύτερο κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πολύ πιο δυνατά και έτσι θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, για να πάρουμε τον τίτλο και να γράψουμε ιστορία».

Για το πως περιμένει ο ίδιος τον αυριανό τελικό και τη δική το παρουσία: «Θα παλέψω σκληρά για τους συμπαίκτες μου. Και αυτοί έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο. Τους αξίζει που βρίσκονται στον τελικό, όπως και σε όλη την ομάδα. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία»

Προτεινόμενα Άρθρα