Η δράση των κιτρινόμαυρων τμημάτων

από AllAboutARIS

Πολλά τα ντέρμπι των τμημάτων του ΑΡΗ, με αυτό που ξεχωρίζει να είναι του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ για το μπάσκετ γυναικών.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν πλούσια αγωνιστική δράση τα τμήματα του ΑΡΗ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων τμημάτων:

Βόλεϊ γυναικών: Οι κιτρινόμαυρες δοκιμάζονται στη Σαντορίνη, αύριο, Σάββατο στις 19:00 για την 19η αγωνιστική της Α1 γυναικών με τον ΑΟ Θήρας.  Το παιχνίδι είναι κρισιμότατο καθώς αν ο ΑΡΗΣ επικρατήσει έχει το προβάδισμα για να τερματήσει στην 4αδα και να συμμετάσχει στα play-off.

Βόλεϊ ανδρών: O ΑΡΗΣ υποδέχεται τη Νίκη Αιγινίου την Κυριακή(26/2) στις 18:00 στη Μίκρα, για τη 12η αγωνιστική της Α2 ανδρών με στόχο τη νίκη που θα δώσει περισσότερες ελπίδες στην ομάδα για την άνοδο.

Ποδόσφαιρο γυναικών: Οι κίτρινες υποδέχονται την Κυριακή στις 14:30 στο γήπεδο της Τριανδρίας την Ολυμπιάδα Υμηττού για τη 10η αγωνιστική της Α’ εθνικής γυναικών. Ο ΑΡΗΣ είναι στην 4η θέση και θέλει να παραμείνει στι υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Μπάσκετ γυναικών: Ένα ντέρμπι ΑΡΗ-ΠΑΟΚ έχει διαφορετική αξία. O ΑΡΗΣ υποδέχεται στο ”Παλέ” τον ΠΑΟΚ την Κυριακή(26/2) στις 12:00 για την 5η αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Οι κίτρινες θέλουν τη νίκη για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια παραμονής. 

Χάντμπολ γυναικών: Στα Γιάννενα δοκιμάζονται οι κίτρινες με την τοπική ομάδα την Κυριακή(26/2) στις 16:00 για την 15η αγωνιστική της Α2. Ο ΑΡΗΣ έχει το απόλυτο νικών και θέλει να συνεχίσει το σερί και κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

* Το ανδρικό χάντμπολ έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική

Προτεινόμενα Άρθρα