«Η γενιά μας να κρατήσει ψηλά τη σημαία του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

«Να διατηρηθεί ο ΑΡΗΣ στο βεληνεκές που του αρμόζει»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ,Γιάννη Ψηφίδης όπου έδωσε το μήνυμα του για τα 103 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που έχω να τοποθετήσω σαν Αρειανός είναι ότι αυτή είναι μια ιστορική στιγμή. Να θυμίσω στον Αρειανό ότι έχει υποχρέωση να κρατήσει τον ΑΡΗ ζωντανό και η γενιά μας έχει κοινωνική υποχρέωση να κρατήσει τον ΑΡΗ στο βεληνεκές που του αρμόζει. Στο τέλος θα επικρατήσουμε και θα δείξουμε ότι είμαστε μεγάλο κομμάτι της Θεσσαλονίκης. Οι Αρειανοί πρέπει να κρατήσουν τη σημαία του ΑΡΗ ψηλά και να δείξουν ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να πειράξει το κοινωνικό βεληνεκές της ομάδας, να είναι πολεμιστές του Θεού ΑΡΗ.Η δική μου γενιά οφείλει να κρατήσει ψηλά τη σημαία του ΑΡΗ».

Για το αν θα γίνει καμιά εκδήλωση από τον Ερασιτέχνη:  

«Γίνεται αύριο μια γιορτή στο γήπεδο. Παρακαλώ όλους τους Αρειανούς να περάσουν αύριο από το γήπεδο για να γιορτάσουμε την παρουσία των 103 χρόνων σε μια εκδήλωση που θα ικανοποιήσει την πόλη αλλά και όλους τους Αρειανούς. Εγώ νιώθω τύχη και χαρά που τα γενέθλια πέφτουν 23 Μαρτίου και τα γενέθλια του ΑΡΗ μας στις 25».

Προτεινόμενα Άρθρα